Rommy

Prima website, mooie verpakking en snel geleverd. Betaling via Paypal leek niet goed te gaan, waarop ik nog een keer moest bestellen en toen bleken er toch 2 bestellingen gedaan te zijn. Het... Prima website, mooie verpakking en snel geleverd. Betaling via Paypal leek niet goed te gaan, waarop ik nog een keer moest bestellen en toen bleken er toch 2 bestellingen gedaan te zijn. Het beantwoorden van de e-mails moet sneller kunnen - ik heb bijna een week moeten wachten en wilde het graag opgelost hebben voordat beide pakketjes opgestuurd waren.

De medewerker die ik sprak toen ik ging bellen omdat mails niet werden beantwoord, was behulpzaam en heeft het geregeld.

Laura Van de Velde

Heel vriendelijk en wordt goed geïnformeerd over het gekochte paket

Wordt optijd geleverd

Woudie Makka Nout

Snel, keurig verpakt helemaal goed.

De levering, email, levering en dan komt het ook.

Tamara virag

Supper goed, ??vriendelijk , erg mooi
Levering super snell
Gewoon toppy !!! ?

Heel mooi netjes verpakt ?
Erg klantvriendelijk

Fransien

Helaas problemen met mijn pakketje maar gelukkig is alles goed gekomen

Snelle reactie en actie

Super Qualität schneller Service :)

Grosse auswahl für jeden Geschmack etwas dabei

Snelle levering en een heel leuk jurkje

Nicole

2. Rokjes besteld. Erg mooi en zeer goed van kwaliteit.
Ook zeer goede klantenservice, vragen worden snel en goed beantwoord.

Goede kwaliteit
Goede klantenservice

Marijke Hurkmans

Heel goede service! Ik kreeg mijn spullen precies op tijd en kreeg bij het bestellen antwoord op mijn opmerkingen via mail. Kwaliteit prijsverhouding ook super tevreden over. Het zijn echt mooie... Heel goede service! Ik kreeg mijn spullen precies op tijd en kreeg bij het bestellen antwoord op mijn opmerkingen via mail. Kwaliteit prijsverhouding ook super tevreden over. Het zijn echt mooie kledingstukken!

Snelle reactie via mail, levering op aangegeven tijdstip, goede prijs kwaliteit verhouding, klantvriendelijk.

Blij met de bestelling

snel bezorgd,