Wanda

Super snelle. Levering toppie

Ik had vermeld dat ik het jurkje graag voor zondag wilde hebben indien mogelijk was en ja hoor idd het was er zaterdags

Uitstekend!!!

San

Leuke kleding , communicatie erg slecht.
Leuke kleding , communicatie erg slecht.
Helaas kwam m'n pakket niet aan op juiste dag zoals besproken & kreeg pas een paar dagen later bericht erover. Daarbij was er een verzoek om 't pakketje als kado in te pakken wat ook helaas niets gebeurd is. Deze keer zat alles helaas tegen terwijl de 1e keer dat ik besteld had alles top was , heel jammer !!

Mail gekregen wanneer 't pakketje uiteindelijk aan zou komen.

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij hebben gekeken waarom het dit keer niet goed is gegaan, zodat wij er van kunnen leren. U deed een bestelling, waarbij u in het opmerkingen vak aangaf dat het een cadeau betrof en... Beste klant, wij hebben gekeken waarom het dit keer niet goed is gegaan, zodat wij er van kunnen leren. U deed een bestelling, waarbij u in het opmerkingen vak aangaf dat het een cadeau betrof en ingepakt zou moeten worden. Deze bestelling werd echter niet juist afgerond tijdens het bestelproces. Vervolgens heeft u een nieuwe bestelling geplaatst en deze wel correct afgerond met betalen, alleen vergeet u hier in het opmerkingen vak aan te geven dat het een cadeau betreft. Wij werken met de betaalde order en kijken niet naar de mislukte order, de opmerking is niet overgenomen op de pakbon, omdat er geen opmerking geplaatst was door u. Er was inderdaad 1 dag vertraging ontstaan, omdat wij werden geconfronteerd met een feestdag in het buitenland waarvan wij niet op de hoogte waren. Wij proberen dat nu beter in de gaten te houden. Sorry, dat het dit keer niet naar tevredenheid was. Gr. team Dottig

Bilars

Goed bedrijf mooie kleertjes maar vind het wel prijzig eerlijk gezegd.
Dat is heel jammer want t liefst zou ik alle kleertjes kopen!
Vind de foto's niet altijd goed weergeven Hoe de...
Goed bedrijf mooie kleertjes maar vind het wel prijzig eerlijk gezegd.
Dat is heel jammer want t liefst zou ik alle kleertjes kopen!
Vind de foto's niet altijd goed weergeven Hoe de kleertjes in werkelijkheid zijn mbt de lengte van de rokjes.

De rokjes zijn super leuk!
Best snelle levering.

Didi

Super cute jurkje

Mooi verpakt en goede kwaliteit ! Ook goed email verkeer en vlotte levering

Zeer tevreden!

Hier een zeer tevreden klant!
Makkelijk te bereiken als je ze nodig hebt,
Je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling en het is op een super leuke manier verpakt!

Hennie

Super

Snelle nette service. En prachtige kwaliteit spullen

Sandra

Rode veren rokje

Bestelling op tijd geleverd en goede service. 1 minpuntje, bij het uitpakken is mij opgevallen dat een aantal veren in het pakje lagen en makkelijk losraken. Deze rok moet heel voorzichtig worden... Bestelling op tijd geleverd en goede service. 1 minpuntje, bij het uitpakken is mij opgevallen dat een aantal veren in het pakje lagen en makkelijk losraken. Deze rok moet heel voorzichtig worden gebruikt wat bij een 1 jarig kind heel moeilijk is.
Verder is het een hele mooie rok.

Kleedje voor 1ste verjaardag met kroontje

Het kleedje is ook echt zoals het op de afbeelding staat en dochterlief heeft gevoelige huid en is vanbinnen niets dat jeukt oid