Mooi jurkje

Jurkje is mooi
Ik vond het alleen jammer dat ik schoenen besteld had dezen er niet meer waren er gewoon andere zijn verstuurd zonder dit verder met mij te overleggen

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij willen onze klanten niet verplichten een telefoonnummer achter te laten, maar in dit soort gevallen zou het fijn zijn. U had dit niet gedaan en email werd niet op... Beste klant, wij willen onze klanten niet verplichten een telefoonnummer achter te laten, maar in dit soort gevallen zou het fijn zijn. U had dit niet gedaan en email werd niet op gereageerd.
Wij wilden overleggen wat wij moesten doen. Soms besluiten wij geen schoenen mee te sturen en dan is de klant teleurgesteld dat er geen andere bijpassende schoen is geleverd. En soms versturen wij een alternatief en dan is de klant daar niet blij mee. Dus wij zitten soms met een dilemma, wat te doen om de klant tevreden te stellen. En soms maken wij dan de verkeerde keuze, zoals bij u. Wij willen wel altijd voor snelheid gaan! Liever een verkeerde schoen mee geleverd, dan een jurkje/setje helemaal te laat voor een belangrijke gebeurtenis. Artikelen mogen altijd retour gestuurd worden en u krijgt uw geld terug. Tot op heden hebben wij de schoenen nog niet retour gezien en wij hebben er ook geen email over gehad? Dus misschien dat ons alternatief toch nog in de smaak is gevallen? Wij hopen het maar. Groet team Dottig

Bonitaa

Toppie

De kleding is prachtig. Helaas door me eigen fout iets te groot, maar het is al terug gestuurd en ze hebben het heel snel opgepakt!!

Carolina

Geweldige mooie kleren gewoon weg wow

Heb een mooie jumpsuits en een jurk
Voor me dochters 1 ste verjaardag besteld
Last minut
Met de hoop dat ik hem op tijd binnen heb
Nou ik heb hem ruim 3 dagen van te...
Heb een mooie jumpsuits en een jurk
Voor me dochters 1 ste verjaardag besteld
Last minut
Met de hoop dat ik hem op tijd binnen heb
Nou ik heb hem ruim 3 dagen van te voren binnen gekregen
Ben dik tevreden over de service hoe snel het gedaan is
En dan open ik het pakketje
En tot mijn verbaasing is het nog mooier dan ik verwacht had
Ben zo verliefd op de kleren en blij toe dat ik het heb besteld
Zeer tevreden
En alles past perfect

Noes

Snelle aflevering

Dank voor de snelle levering. Zal vaker gebruik gaan maken van jullie.

Melissa

Heel goed en snelle levering

Dottig heeft een goede en snelle levering. Ze houdt de klant goed op de hoogte. Erg fijn. En ze hebben een super gave collectie.

Angelique

Super!

Al eerder wat besteld was ook allemaal prima nu omdat ik een beetje haast had met de bestelling mocht ik het opkomen halen super aardige mensen!

Goed advies!

Ik had een jurkje voor mijn dochter besteld, maar twijfelde aan de maat, dus voor de zekerheid twee verschillende maten besteld. Dit was opgevallen, waardoor ik per mail ongevraagd advies kreeg.... Ik had een jurkje voor mijn dochter besteld, maar twijfelde aan de maat, dus voor de zekerheid twee verschillende maten besteld. Dit was opgevallen, waardoor ik per mail ongevraagd advies kreeg. Uiteindelijk heb ik één jurkje opgestuurd gekregen, en hij past perfect, en staat super schattig! Ben heel tevreden.

Caroline verstrate

Ik vind het raar dat een aanbieding maar geld op een bepaalde maat. Het is een aanbieding of niet, nu word er onderscheid gemaakt beetje vreemd. Verder vind ik de service snel makkelijk werken. En... Ik vind het raar dat een aanbieding maar geld op een bepaalde maat. Het is een aanbieding of niet, nu word er onderscheid gemaakt beetje vreemd. Verder vind ik de service snel makkelijk werken. En zijn de jurkjes van goede kwaliteit

Reactie Dottig.com:

Soms willen wij wel eens items in de aanbieding doen, omdat de voorraad te groot wordt. Dan geldt die aanbieding voor een bepaalde maat, omdat alleen wij het kledingstuk in die maat kwijt willen om... Soms willen wij wel eens items in de aanbieding doen, omdat de voorraad te groot wordt. Dan geldt die aanbieding voor een bepaalde maat, omdat alleen wij het kledingstuk in die maat kwijt willen om voorraad kwijt te raken. Het kledingstuk blijft verder gewoon in de collectie en als de klant een andere maat nodig heeft, dan geldt de gewone prijs want dan laten wij het ook weer vanaf fabriek komen. Het staat ook duidelijk omschreven bij het artikel. Jammer dat hier een misverstand over is ontstaan. Sorry hiervoor. Hopelijk heeft u begrip voor onze werkwijze. Gr. team Dottig

Jolanda

Geweldige kleding voor echte prinsessen!

Helaas was de mooie tutu voor mijn kleindochter te klein! Wat een teleurstelling.
De mensen van Dottig denken echter goed mee en zoeken dan iets wat haar wel zal passen.
Fijne mensen die...
Fijne mensen die je echt helpen met je probleem.
En dan de verpakking, het is voor de kleine prinses een feestje om het uit te pakken, alles met stippen, zelfs het vloeipapier !
Dottig krijgt van mij geen 10 maar een 11!!