Mooie rok

Erg mooie rok

Su Su

Prefect en super mooiiii

alles ging goed. levering was snel. pakketje super mooi verpakt. en de jurk is prachtig. mijn prinsesje is blij.

Erg snelle levering met duidelijk aangegeven wanneer het binnen komt. Ik heb de tutu besteld en deze is erg mooi.

Melanie

Mijn eerste aankoop

Het ziet er ONTZETTEND goed uit ben er egt heel tevreden mee! Alleen vind ik het jammer dat erbij stond + Haarbandje terwel het geen haarbandje is maar een klip me dochter heeft namelijk nog te... Het ziet er ONTZETTEND goed uit ben er egt heel tevreden mee! Alleen vind ik het jammer dat erbij stond + Haarbandje terwel het geen haarbandje is maar een klip me dochter heeft namelijk nog te weinig haar om een klip in te kunnen.. Dus maar even een andere oplossing vinden haha

Reactie Dottig.com:

Beste klant, dat is inderdaad niet goed gegaan. Jammer dat u niet even een email heeft gestuurd naar ons. Dan zouden wij dit direct voor u oplossen. U kunt alsnog contact met ons opnemen... Beste klant, dat is inderdaad niet goed gegaan. Jammer dat u niet even een email heeft gestuurd naar ons. Dan zouden wij dit direct voor u oplossen. U kunt alsnog contact met ons opnemen info@dottig.com. Gr. team Dottig

Thaina

Super snelle verzending super bedankt

Goede service.

Toen onze dochter bijna 2 weken oud was hadden we een bruiloft. Ik wist niet ver van te voren dat het zo goed ging met moeder en dochter zo goed ging dat we een hele dag naar de bruiloft konden. Bij... Toen onze dochter bijna 2 weken oud was hadden we een bruiloft. Ik wist niet ver van te voren dat het zo goed ging met moeder en dochter zo goed ging dat we een hele dag naar de bruiloft konden. Bij navraag snelle reactie welke jurkjes op tijd geleverd konden worden. Jurkje en maillot was dan ook op tijd binnen en iedereen vond ons meisje er heel mooi uit zien!!

Liesbeth

Zo leuk

Het staat haar zo leuk. Ik ga in de vakantie een foto van haar maken en stuur ik op

Suzanne

Wauw

Mijn eerste reactie bij het openen van het pakketje was: wauw! De tutu die ik besteld had is zo enorm schattig en mooi, ik ben er erg blij mee. Er waren 2 redenen waarom ik 4 sterren geef ipv 5... Mijn eerste reactie bij het openen van het pakketje was: wauw! De tutu die ik besteld had is zo enorm schattig en mooi, ik ben er erg blij mee. Er waren 2 redenen waarom ik 4 sterren geef ipv 5 sterren. De zending zou sneller moeten kunnen in deze tijd en de prijzen zijn wat aan de hoge kant.

Tevreden

Mijn ervaring is goed met het bedrijf. Precies zoals gezegd is het pakket ook binnen de tijd gekomen wat ze zeggen op de website

Leuke artikel en snelle levering