U

Blij met de aankoop

Wij zijn blij met de aankoop van het lieve Sneeuwwitje jurkje voor de verjaardag van onze dochter. Maat 80/86 valt wel wat ruim, maar dan kan ze het voorlopig nog aan! We zijn tevreden over de... Wij zijn blij met de aankoop van het lieve Sneeuwwitje jurkje voor de verjaardag van onze dochter. Maat 80/86 valt wel wat ruim, maar dan kan ze het voorlopig nog aan! We zijn tevreden over de service en snelle levering.

D. Hamelers

Snelle service!

Snelle service! Bedankt!

sandra gorter

Super!

Super winkel! Denken met je mee en zijn bereid een paar passen harder te zetten voor de klant! Bedankt voor de vlotte versturing van mijn bestelling! :)

Brenda

Cute, cuter, cutest!

Wat een ontzettend schattig jurkje! Helemaal blij met de aankoop! Het zat net als een normale romper maar dan zag het er wel superspeciaal uit! Aflevering duurt wel wat lang. Zou beter zijn als je... Wat een ontzettend schattig jurkje! Helemaal blij met de aankoop! Het zat net als een normale romper maar dan zag het er wel superspeciaal uit! Aflevering duurt wel wat lang. Zou beter zijn als je het de volgende dag in huis hebt...

Marinda Baas

Satijnen jumpsuit met roosjes

Mooi, luchtig jumpsuit van een prachtige stof. Wij hebben hem gekocht voor een bruiloft in het buitenland en daar is hij zeker geschikt voor. Alleen jammer dan de schouderbandjes van wit elastiek... Mooi, luchtig jumpsuit van een prachtige stof. Wij hebben hem gekocht voor een bruiloft in het buitenland en daar is hij zeker geschikt voor. Alleen jammer dan de schouderbandjes van wit elastiek duidelijk zichtbaar zijn.

A Engberts

Het ziet er heel feestelijk uit!

En mooie kwaliteit!

Rebecca de graaf

Super!

Super leuke kleding en heel snel binnen had aangegeven of ik het binnen een week kon ontvangen en netjes op tijd!

Danielle

Zo schattig

Mooie kwaliteit, snelle levering en leuk ingepakt!

Miriam

De naam zag ik terug in t resultaat

Overzichtelijke website...snelle bestellingsprocedure en levering. Precies zoals ik dat wil. Een aanrader als je je meisje(s ) er nog mooier uit wil laten zien.