Tamara

Super schattig!

Zeer orginele badkleding! Mijn dochters zijn er erg blij mee. Op vakantie zullen ze de show stelen.

A. Merckx

Snelle en correcte afhandeling

Had enkele artikelen besteld, helaas waren ze niet allemaal voorradig of tijdig leverbaar. Maar hierop werd direct antwoord gegeven en correct op gehandeld. De producten die er wel waren, zijn mij... Had enkele artikelen besteld, helaas waren ze niet allemaal voorradig of tijdig leverbaar. Maar hierop werd direct antwoord gegeven en correct op gehandeld. De producten die er wel waren, zijn mij opgestuurd. En zijn DIK IN ORDE! Mailtje gekregen dat het verstuurd was en de volgende dag was het er al (NL -> B)
Dochtertje was superblij!

Dorien Noeyens

Super!!!

Y. Artz

Past goed bij het product!

Snelle reactie op email, perfecte levertijd.

Geweldig!

Super tevreden

Ik heb een prachtige jurk besteld voor mijn dochtertje van 6 weken. Het materiaal is super en de looks zijn precies zoals op Internet word weergegeven. De prijs die gevraagd word klopt met de... Ik heb een prachtige jurk besteld voor mijn dochtertje van 6 weken. Het materiaal is super en de looks zijn precies zoals op Internet word weergegeven. De prijs die gevraagd word klopt met de kwaliteit. Een eerlijk bedrijf met een snelle afhandeling. Super!

Ria

Jurkje sophia??

Waauw wat een mooi jurkje..ons meisje zei mama sofia??dankjewel voor jullie snelle levering een klein -puntje het topje heeft een andere kleur dan het rokje jammer dat je dat niet op u site ziet... Waauw wat een mooi jurkje..ons meisje zei mama sofia??dankjewel voor jullie snelle levering een klein -puntje het topje heeft een andere kleur dan het rokje jammer dat je dat niet op u site ziet ondanks dat ben ik er heel tevreden mee..

Mooie kleren

Simone Rhijnsburger

Duidelijke informatie, snelle levering en top dat het door de brievenbus kon

Top service

Mijn bestelling was over het hoofd gezien. Maar na 1 mailtje werd er gelijk gehandeld en had ik mijn pakje als nog heel . De verpakking vond ik leuk. En het pakje is van goeie kwaliteit.

SGAR

DOTTIG

Dottig is een aanrader! Ze hebben de leukste pettitcoats en je pakketje is keurig ingepakt en snel bezorgd!