Super schattig jurkje gevonden

super schattig jurkje op de site gevonden voor de dochter van een vriendin. kwaliteit was in het echt nog beter dan dat het op de foto leek. en op tijd binnen. helemaal happy

Álles is té dottig!

Wat een leuke webshop! De naam zegt het al én het is waar; álles is zoooo dottig!! Heb al een paar items aangeschaft en dat zijn zeker niet de laatste!

Melissa

Super tevreden

Dit is de 2de keer dat ik wat besteld en we zijn er trots op, ook is de kwaliteit heel goed.

Fijne ervaring rottig. Com

Fijne website. Kleding is goede kwaliteit en binnen 5 werkdagen bezorgd

Super leuke kleren

Super leuke kleren
Makkelijk te bekijken en bestellen op de site
Snelle levering (stond 5 dagen kreeg het eerder)

Mary Stelte

Feestjurk 6 jaar

voor het eerst iets gekocht en het is mij zeker super bevallen. kleindochter is echt super blij. kleding is netjes en de bezorging is ook echt snel en goed uitgevoerd. rokje is echt super, tshirt is... voor het eerst iets gekocht en het is mij zeker super bevallen. kleindochter is echt super blij. kleding is netjes en de bezorging is ook echt snel en goed uitgevoerd. rokje is echt super, tshirt is van iets mindere kwaliteit maar dit is niet erg want shirt wordt alleen op haar verjaardag gedragen. wij zijn er heel blij mee

Mooi en betaalbaar

Goede service en vlotte levering.Artikels die besteld waren,voldeden aan de verwachtingen

Goede kwaliteit

Heb de bestelling snel binnen gekregen, de kwaliteit is super mooi.

Kirei sui verjaardags set met bijpassende schoenen

Zag er allemaal super uit!