Zeer tevreden!

Zeer snelle levering!

Sherelin Ritfeld

Super Great

Het was een supper ervaring snelle levering en preciesi zo als ik had gehoopt

Hoffie

Super

Goede service en heel coulant met retourzending en vriendelijk aan de telefoon. Alleen jammer verhouding tussen bovenstukje en broekje bikini's niet goed.

Nayara

Meer dan tevreden

Ik was radeloos.. Mijn dochtertje's verjaardag om de hoek en nog geen outfit.. Na wat zoektermen ingetypt te hebben, belandde ik op dottig.nl
Ik had er nog nooit van gehoord, dus ik bekeek de...
Ik had er nog nooit van gehoord, dus ik bekeek de site en reviews.. Alleen maar positieve berichten. Ik mailde direct voor advies over de maat, ik kreeg super snel antwoord, waarna ik gelijk mijn bestelling plaatste. Twee dagen later arriveerde mijn bestelling, terwijl de levertijd eigenlijk vijf werkdagen is. En het pakje past en staat natuurlijk schitterend! Ik ben ontzettend tevreden over Dottig.nl

Dorien

Prachtig

Top

Het is mijn eerste keer dat ik spullen besteld bij dottig .com ,ik heb een goede ervaring met hun mocht het zo zijn dat ik er niet op voorraad is .dan krijg je keurig een mailtje .

Goede service

Je word goed op de hoogte gehouden qua levering. Levering netjes binnen 5 werkdagen bezorgt. Kwaliteit is goed.. Zeer tevreden!!

Top!

Het jurkje is supermooi, mooier nog dan op de foto en ik had hem sneller binnen dan verwacht.

Fiora

Dik tevreden!

Schattige kleding en goede service. Paar weken terug voor het eerst besteld bij Dottig en absoluut voor herhaling vatbaar!

Prachtig kleedje, snel geleverd, super service

Zeker aan te raden! Het kleedje dat we ontvingen was van uitstekende kwaliteit, daarnaast was ik ook zeer tevreden over de snelle service