Heel mooi en super kwaliteit

mooie kleding mooie stof en super nette levering

Fenna

Super!

Heel erg tevreden!
Het jurkje voor m'n dochter haar eerste verjaardag was keurig voor de aangegeven datum binnen.
Het jurkje was ook helemaal wat ik ervan verwacht had.
Zelfs...
Heel erg tevreden!
Het jurkje was ook helemaal wat ik ervan verwacht had.
Zelfs het pakketje zag er echt "dottig" uit! Een soort van cadeautje die ik uit mocht pakken toen het binnen was. Heel leuk!

vanessa

Snelle orde

Heb uitstekkende ervaring met dottig goede service en snelle levering.

Saartje

Toppie

Geweldige outfit voor mijn dochters eerste verjaardag! Was op tijd binnen zoals aangegeven. Ben meer dan tevreden!

lilian vranken

Perfect

frozen pakje gekocht ik had niet gedacht dat het zo mooi was echt super .

bedankt

Babette

Mooie tutu

Super mooie tutu, snelle serves en mooi verpakt!

Kwaliteit en service

Ik heb via de site een bestelling geplaatst wat vrij makkelijk ging omdat de site overzichtelijk is. Na dit gedaan te hebben een mail ter bevestiging van mijn bestelling ontvangen en een mail waarin... Ik heb via de site een bestelling geplaatst wat vrij makkelijk ging omdat de site overzichtelijk is. Na dit gedaan te hebben een mail ter bevestiging van mijn bestelling ontvangen en een mail waarin stond wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen . Kreeg deze netjes ingepakt en ben zeer tevreden met het gene wat ik besteld heb.

Leuke en vlotte site

Prima service en het rokje valt super in de smaak bij de kleine!!

Dagmar

Cakesmash Jurkje

Super service! Fijn telefonisch contact gehad en na het doorklikken van de bestelling met spanning gewacht op het pakketje. Netjes binnengekomen in de afgesproken levertijd! Bedankt!!