Super
Onwijs leuk setje binnen kregen jammer dat de levering van dhl te wensen over laat maar daar kunnen jullie helaas niets aan doen. Reageren super snel op mails doen moeite voor je!
Goede kwaliteit en pasvorm plus erg leuk en mooi verpakt
Snelle levering en product geleverd zoals verwacht. Niks op aan te merken.
heel leuk jurkje besteld met schoentjes en de bezorging was ook erg snel. Zeker een aanrader en ik ga hier nog meer bestellen
Helemaal tevreden echte mooie jurkjes en rokjes!! Mij dochter is echt blij Dank je wel
Ik kende het merk kirei sui niet en kwam het via Google tegen. De verjaardagsoutfit die ik wilde was overal helaas uitverkocht. Alternatief gevonden ook leuk. Helaas overal levertijd van 2 weken....
Mijn bestelling (romper met rendier) voldeed aan de verwachting! Mooie dikke stof en een schattig aaibaar plaatje er op! Hij was binnen een week geleverd en van de levering werd ik netjes op de...
Verrassend snel geleverd en goed kwaliteit jurk, zeker voor herhaling vatbaar
Echt een top service!!! Snel, betrouwbaar en kwaliteit??
Ik had de jurk nodig voor het trouwen en was erg bang dat hij te laat zou komen maar hij is alsnog op tijd gekomen
Goed service