Heel leuk!

Kwaliteit is goed. en nog bedankt voor de sneller levering.

K. Fereyra

Judgement day :)

Super snel bezorgd, fijne stof voor een kindje van 1, Het zat comfortabel, en de KLAPPER !!! Het was super leuk ingepakt heel attent en ik voelde mij bijna vereerd als klant om zo een pakket in... Super snel bezorgd, fijne stof voor een kindje van 1, Het zat comfortabel, en de KLAPPER !!! Het was super leuk ingepakt heel attent en ik voelde mij bijna vereerd als klant om zo een pakket in ontvangst te nemen. TOPPIE ik heb jullie al meer klanten bezorgd dat je niet eens door hebt. Veel complimentjes gehad ;)

Dank jullie wel en tot snel!

Jurkje dochtertje

Was heel mooi zoals het op de site stond was ook on het echt

Beoordeling

goede en snelle service, blij met de aankoop

Superleuke rokjes!!

Superleuke rokjes, snelle bezorging. Erg leuke site!

Deblauwe Swyltana

Dottig: gewoonweg prachtig!

Voor de eerste keer bij dottig aangekocht (cake smash kleedje + schoentjes) de manier van aankopen is makkelijk en duidelijk (jammer dat je niet via paypall kan betalen) de communicatie van... Voor de eerste keer bij dottig aangekocht (cake smash kleedje + schoentjes) de manier van aankopen is makkelijk en duidelijk (jammer dat je niet via paypall kan betalen) de communicatie van bestellen is ook makkelijk. De bestelling zelf 4 dagen later ontvangen. (Schoentjes niet zo tevreden van)

Kim Maarse - Verschueren

Heel dottig!

Super leuke kinder petticoats, die ervoor zorgen dat elk meisje zich een prinsesje voelt! Wat zijn ze leuk en ook super mooi! Dochterlief was meteen verliefd en kan niet wachten totdat ze jarig is... Super leuke kinder petticoats, die ervoor zorgen dat elk meisje zich een prinsesje voelt! Wat zijn ze leuk en ook super mooi! Dochterlief was meteen verliefd en kan niet wachten totdat ze jarig is en ze haar petticoat aan mag! En mama? Die is stiekem een beetje jaloers.....

Leona

Snelle verzending

Petticoat voor mijn dochter besteld, voor ons 10-jarig huwelijksfeest. De petticoat kwam keurig op tijd, mede dankzij de extra aandacht die dottig aan de verzending heeft besteed. Zeer attent. Petticoat voor mijn dochter besteld, voor ons 10-jarig huwelijksfeest. De petticoat kwam keurig op tijd, mede dankzij de extra aandacht die dottig aan de verzending heeft besteed. Zeer attent.
Mijn dochter is helemaal blij. En wat straalt ze in haar zo lang gewenste petticoat!

Jade

Zeer tevreden. Vraag gesteld voor bestelling en zeer snel antwoord. Mooie aflevering binnen afgesproken tijd!

Prima service!

Dottig heeft een prima service geleverd! Na het plaatsen van de bestelling had ik nog wat vragen die ik gesteld heb per mail. Nog diezelfde dag zijn mijn vragen prima beantwoord. Bedankt daarvoor!