Aileen

Dottig beoordeling

Goede snelle service, duidelijke en goede informatie en statusinformatie.

Aankoop

De service is uitstekend. Ik ben heel erg tevreden met de afhandeling.

Claudia

Compleet

Ik heb een frozencape en een bikini voor mijn dochter gekocht. Mooie kwaliteit

Tedda Verstraten

Geweldig mooie rok

Rok is super mooi! Ben er erg tevreden over. Jammer dat de levering wat lang duurt maar daarover wordt voor bestelling helder gecommuniceerd, dus toch 5 sterren.

R

Aankopen dottig

Twee keer een petticoat besteld en laatst een badpak. Snelle levering en super goede service. In overleg gebeld wat er de volgende dag nog geleverd kon worden.

Van Gemert

Barbie

Snelle reactie, goede service, en een hele hoop leuke reacties op de outfit.

D Pieters

Top winkel!

Ik ben zeer tevreden met het cake smash jurkje voor mijn dochter en de schoentjes. Alles perfect en staat geweldig, het is ook goede kwaliteit en de verzending was ook snel.

Voel je n prinses!

Goede snelle service

Bianca

Goede ervaring

Voor het eerst besteld bij dottig! Bestelling was gelukkig optijd binnen, want dat was nog even spannend. super leuk verjaardag jurkje, echt te schattig! En mooie kwaliteit! Helaas was 1 artikel... Voor het eerst besteld bij dottig! Bestelling was gelukkig optijd binnen, want dat was nog even spannend. super leuk verjaardag jurkje, echt te schattig! En mooie kwaliteit! Helaas was 1 artikel uitverkocht, maar goede oplossingen gekregen voor het moment dat het artikel weer beschikbaar is! Het is de moeite waard om bij dottig te bestellen!

Wen'sBabyArt

Mooie uitgebreide collectie!

Ik ben erg tevreden met het setje dat ik heb gekocht! Mooi van kleur en kwaliteit!