Sarah

SUPER Service en snoezige kleertjes :)

Dottig.com staat voor prachtige kinderkleding, goede prijs & kwaliteit verhouding, persoonlijke service.
Altijd snel geleverd, zelfs als de klant net iets te laat besteld ;)
De service...
Altijd snel geleverd, zelfs als de klant net iets te laat besteld ;)
De service is altijd persoonlijk, correct en ze gaan tot het uiterste. Ik ben een fan!

Zo moooi! :-)

In het echt nog mooier als op de website, snelle levering!!!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Angela van der Heiden

Erg leuk!

Netjes op tijd binnen en zo ontzettend leuke dingen!

angelique van der Doe

Super schatig

Heb pas twee rokjes besteld en ze zijn echt te super leuk en mooi en schatig ben er echt heel blij mee en mijn kleine meid ook

Sandra

Heeeeeel mooooii!!

Het is gewoon prachtig!! Zoals is op de foto!! Goede kwaliteit!!

Tanny

Een aanbeveling waard!

Overzichtelijk, email ontvangen dat verzending wat later zou zijn door de feestdagen. Pakketje was keurig en feestelijk verpakt.
Het enige... dit pakketje in de vrolijke verpakking had ik...
Het enige... dit pakketje in de vrolijke verpakking had ik graag zo willen zo willen doorgeven als kadootje. Heb het moeten open maken omdat het prijsje nog in de verpakking zat. Ook zat er helaas nog een grote sticker van het verzendbedrijf op het pakketje welke ik er niet netjes af kon krijgen.

Marchien stoffers

Jurkje met bloemen

Super snelle levering en super kwaliteit kleren...

Fatima

Superblij

Mijn dochtertje was jarig en ik bestelde last minute een jurkje. En hij was ruim op tijd??
Super!!! En heel vriendelijk..

Uitstekend!

Een wat lange levertijd ivm de drukte maar verder prima service !

Edith Stellingwerff

Schattig

De kleding was zoals op de foto ,goede materialen ziet er erg schattig uit , Helaas houd mijn kleindochter de ballerinas niet aan en schopt ze gelijk uit ,daarbij leeft ze op grote voet ze is 10 mnd... De kleding was zoals op de foto ,goede materialen ziet er erg schattig uit , Helaas houd mijn kleindochter de ballerinas niet aan en schopt ze gelijk uit ,daarbij leeft ze op grote voet ze is 10 mnd ,maar de schoentjes zijn tot maat 12 mnd. en zijn net pas.

vriendelijk dank