Corina Arendse

Te Dottig!!!

Mooie website en telefonische goed bereikbaar voor eventuele vragen!

Ik heb een compleet setje gekocht jurk, luierbroek en haarband.
Super mooie kwaliteit en nette prijzen.

criar Melissa

Zeer tevreden

Snelle verzending zelfs naar België ... pakket word goed ingepakt bij verzending.En kwaliteit van kleding is, zoals verwacht,!dottig is zeker een aanrader , zeer tevreden klant

Jurkje

9 april was mijn dochter jarig en ik wilde graag een feestelijk jurkje. Deze had ik gevonden bij Dottig. Via de mail kreeg ik bericht dat deze niet leverbaar was, maar dat ik voor een ander jurkje... 9 april was mijn dochter jarig en ik wilde graag een feestelijk jurkje. Deze had ik gevonden bij Dottig. Via de mail kreeg ik bericht dat deze niet leverbaar was, maar dat ik voor een ander jurkje moest kiezen wanneer ik een jurkje op tijd wilde hebben. Netjes dat ik deze melding binnen kreeg. Het jurkje zal precies hetzelfde zijn, alleen met ander tekstopdruk. Helaas kreeg ik een jurkje met lange mouwen binnen, terwijl ik expres met korte mouwen had besteld. Eigenlijk heb ik hier enorm om gebaald. Dat er ook 5 werk dagen levertijd op zit, vind ik ook best lang. Het jurkje was mooi, maar helaas te groot. heb dit nog snel moeten vermaken.

Reactie Dottig.com:

Wat vervelend dat er mis communicatie is geweest over lange of korte mouw. Dit is niet de bedoeling. Wij proberen zo goed mogelijk te communiceren met klanten.
De levertijd is niet lang als je...
De levertijd is niet lang als je bedenkt dat je kan kiezen uit meer dan 3200 artikelen en soms ook nog 4 verschillende maten. Dat moet allemaal steeds aangevuld worden. Helaas bestellen er soms klanten krap op tijd, herkenbaar, in deze drukke tijd waarin we leven, maar voor ons is het geen doen om binnen 1-2 werkdagen te leveren. Er hangen meer processen aan, voordat het de deur uit gaat. Gelukkig heeft onze grote klantenkring daar begrip voor en bestellen op tijd. Zo kunnen wij een groot assortiment bieden, tegen betaalbare prijzen.

Felice

In een woord SUPER!

Leuke kleding en haarbandjes. Super goeie service en snelle nette levering! Had een setje nodig voor as maandag en werd gister geleverd. Helemaal happy! Dus een echte aanrader om bij dottig.com te... Leuke kleding en haarbandjes. Super goeie service en snelle nette levering! Had een setje nodig voor as maandag en werd gister geleverd. Helemaal happy! Dus een echte aanrader om bij dottig.com te bestellen!!

amanda

Prachtige jurkjes! heerlijke stof zit lekker bij een baby..de levering ook netjes!

Ik ga hier zeker meer bestellen

Mike Tolsma

Super!

Ondanks dat ik erg laat was met mijn bestelling kon het alsnog dezelfde dag nog verzonden worden!

Uitstekend

Goede service

Y. Lin

Leuk, maar slordig afgewerkt.

Het jurkje is echt zoals de foto. Het lijkt in het echt wel klein voor de maat die ik heb besteld.
Er zat een haarband bij, maar die was heel slordig afgewerkt. Je ziet al het lijm langs en op de strik. Jammer. De tutu (rood met zwartje stipjes) op het rompertje is heel schattig, maar de kwaliteit wat mee. Er zit een streep aan de voorkant in de stof. Maar omdat het plooit zie je het niet direct zitten. Ik weet niet of ik nogeens bestel omdat het wel heel schattig en leuk is, maar niet mooi is afgewerkt.

Reactie Dottig.com:

Als een klant niet tevreden is, mag het natuurlijk altijd retour.
Binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.
Bedankt voor de feedback, wij zullen de haarbandjes beter controleren.