Jurkje 1 jaar

Ik vind het jammer dat ik niet op de hoogte was gesteld dat de levering iets langer zou duren dan gepland. Uiteindelijk heb ik ee achter aan moeten bellen wat de status was. De mevrouw ging direct... Ik vind het jammer dat ik niet op de hoogte was gesteld dat de levering iets langer zou duren dan gepland. Uiteindelijk heb ik ee achter aan moeten bellen wat de status was. De mevrouw ging direct in de verdediging en heeft niet eens excuus gemaakt. ( slechte mond op mond reclame krijg je hiervan, altijd de klant een goed gevoel gegeven en niet in de verdediging schieten op een niet klantvriendelijke manier)

Uiteindelijk heb ik het pakketje gekregen en het product is wel hartstikke moo, en daar gaat het uiteinde om!

Peter Cosemans

Eerste bestelling

Via vrienden hebben we deze website leren kennen. Zij waren heel positief over het aanbod en de kwaliteit.
Omdat we voor het verjaardagsfeest van ons jongste kindje op zoek waren naar een "speciaal" kleedje, dachten we al snel aan deze website, en hebben we een eerste bestelling geplaatst.
De website was heel overzichtelijk, Het plaatsen van de bestelling en betaling ging heel vlot. Alsook een zeer snelle levering.
enig minpuntje: De verschillende vormen in maten zorgen voor enige verwarring, maar aan de hand van de maattabel kom je er wel uit. Misschien is het wel overzichtelijker/gebruiksvriendelijker om steeds de gangbare maten (NL-maten) te gebruiken?

Prachtige petticoat

Prachtig rokje voor een redelijke prijs! Mijn dochter stal de show!

Moniek

Love it!

Geweldig setje gekocht! Hele mooie kwaliteit.
Ik ben er erg blij mee.

sandy

Top

Ik heb voor de zomer kleertjes bij jullie besteld. Mijn moppie past ze nu nog niet. Maar het is precies zoals ik me had voorgesteld. Ziet er top uit.

mila pers

Een goede service

ik heb ervaring dat het heel snel je bestelling krijgt en dat is heel fijn

Goede service

Prima service.

Carlijn

In 1 woord TOP!

Aangezien ik te laat was met het bestellen van mijn dochter haar kleertjes voor haar eerste verjaardag heeft Dottig ze nog gauw op de post gedaan ondanks hun levertijd! Het was ook nog eens super... Aangezien ik te laat was met het bestellen van mijn dochter haar kleertjes voor haar eerste verjaardag heeft Dottig ze nog gauw op de post gedaan ondanks hun levertijd! Het was ook nog eens super leuk verpakt en de kwaliteit is echt top! Ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker nog eens een bestelling bij jullie plaatsen.

AngelStar

Het is gewoon te dottig!

Voor mijn dochtertje van 9 maanden heb ik een hoofdband en maillot besteld. Beide van goede kwaliteit, erg dottig en origineel, veel complimentjes gehad! De verzending was ook prima binnen de... Voor mijn dochtertje van 9 maanden heb ik een hoofdband en maillot besteld. Beide van goede kwaliteit, erg dottig en origineel, veel complimentjes gehad! De verzending was ook prima binnen de aangegeven termijn. Ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen bij dottig.com!

Annemarie J

Super leuke kleding, betaalbaar en goede service

Snelle levering. Alles keurig verpakt en prettig dat er een extra briefje bijzit met wasvoorschriften ??