Zeer goed geholpen! En mooie kwaliteit

Telefonisch contact en de spullen

Houd je goed op de hoogte over je bestelling,levering

Superservice

Superservice ,superkwaliteit , snelle reacties op email

Snelle reactie op email

shavelly

Slechte kwaliteit jurkjes, wel goede service!

Goede service snelle levering

Reactie Dottig.com:

Wij staan achter de kwaliteit van de jurkjes. Maar er kan wel eens iets mis gaan. Het blijft mensenwerk. Maar dan wordt het ook weer netjes opgelost.

Marina

Super webwinkel

Prima webwinkel! Nette en duidelijke site. Ook de bezorging was netjes op tijd. Super mooi jurkje voor een nette prijs!

Carola Kayen-Mouthaan

Super tevrede

snelle levering aparte kleding van goede kwaliteit

Inie van os

Inie

Prachtig ingepakt maakt het allemaal erg speciaal

m. van der schoor

Jammer gemiste kans...dat er niet terug gemaild is
jurkje voor dochter van 5, veel te klein terwijl het tm 7 zou kunnen

het is een prachtig jurkje toen ik vroeg via de site hoe het zat met de maatlabel omdat het veel te klein was kreeg ik geen reactie. Echt gemiste kans. Dochter zeer verdrietig omdat ze hem echt heel... het is een prachtig jurkje toen ik vroeg via de site hoe het zat met de maatlabel omdat het veel te klein was kreeg ik geen reactie. Echt gemiste kans. Dochter zeer verdrietig omdat ze hem echt heel mooi vond.

Reactie Dottig.com:

Wij begrijpen het niet helemaal. Wij hebben bij elke kledingstuk een maattabel, waarbij de klant zelf kan nameten hoe het valt. Het ene kind van 5 jaar is het andere niet. Wij krijgen nauwelijks... Wij begrijpen het niet helemaal. Wij hebben bij elke kledingstuk een maattabel, waarbij de klant zelf kan nameten hoe het valt. Het ene kind van 5 jaar is het andere niet. Wij krijgen nauwelijks kleding retour ivm maatvoering en anders zouden wij dit aanpassen. Want daar zitten wij en de klanten niet op te wachten. Wij hebben van mevrouw geen mail gezien, nog het jurkje retour gezien?

esther stigters

Top winkel

Snelle service.
Als tip de ijskristallen op de pettyskirt maken halen in de stof dat is zonde
Verder prima kwaliteit !!