Feestjurk voor kleine meisjes

Leuk setje gekocht voor kleindochter die 1 jaar wordt, stond super schattig, alleen de stofkeuze van de rok vind ik iets minder. Het is wel mooi op tijd geleverd.

Eoc

Goede service

Goede service by vragen krijg je snel via de mail antwoord, en wat op de fotos staat op de website is ook wat je krijgt

Jennifer

Top service en snelle levering!!

maandag laatste moment jurkje besteld voor zaterdag verjaardag van mijn dochter. jurk was niet leverbaar, werd gebeld en werd in overleg een andere toegestuurd. ik vond die zelfs mooier. ze hadden... maandag laatste moment jurkje besteld voor zaterdag verjaardag van mijn dochter. jurk was niet leverbaar, werd gebeld en werd in overleg een andere toegestuurd. ik vond die zelfs mooier. ze hadden er nog maar 1 maar hebben mij gebeld omdat mijn dochter jarig was. supergoed opgelost!! alleen maar lof voor dit bedrijf!!

Hanane

Netjes op tijd geleverd en hartstikke leuke kleertjes zijn het!. Ben erg tevreden!

Sneeuwwitje

Ik heb het andere pakje van sneeuwwitje besteld zonder tekst. Heb gelijk een mail verstuurd erover maar niks erover gehoord. Ik begrijp dat het misschien druk is geweest.

Reactie Dottig.com:

Er is een mail van u ontvangen op zaterdag. Wij beantwoorden de mail niet in het weekend (soms wel, maar het is geen standaard). Op maandag is er contact met u gezocht over het probleem. En wij... Er is een mail van u ontvangen op zaterdag. Wij beantwoorden de mail niet in het weekend (soms wel, maar het is geen standaard). Op maandag is er contact met u gezocht over het probleem. En wij hebben u beloofd zsm te zorgen voor een jurkje wat wel naar uw wens is. Wijk gaan er vanuit dat dan alles weer naar tevredenheid is.

Lis

Petticoat

Na precies 5 werkdagen werd een prachtige "prinsessenrok" bezorgd, ziet er kwalitatief prima uit en mooi afgewerkt. Geen spijt van!

A. Adely

Dottig zeer trendy voor girls.

Voor de eerste keer besteld bij Dottig, zeer overzichtelijk via internet en de service daarna netjes te volgen de email berichten. Wij zijn dik te vreden.
Mijn dochter is helemaal gelukkig met...
Mijn dochter is helemaal gelukkig met haar tutu pakje.

Melissa

Super leuke kleertjes en een snelle service!

Ben heel erg tevreden over het setje dat ik besteld heb ziet er echt prachtig uit en had het binnen 5 dagen thuis gestuurd gewoon super

maria kooistra

Super!!

Ik zoek een leuk jurkje voor mijn dochter. Toen kwam ik via google dottig.com tegen. Heb uren gekeken er was zoveel keus. Uiteindelijk had ik het jurkje besteld. Ik had bij mededeling geschreven dat... Ik zoek een leuk jurkje voor mijn dochter. Toen kwam ik via google dottig.com tegen. Heb uren gekeken er was zoveel keus. Uiteindelijk had ik het jurkje besteld. Ik had bij mededeling geschreven dat het voor me dochtertje haar 3verjaardag is 13sept 2014. Vandazg kreeg ik het setje binnen. Helemaal weg ervan + een kadotje een hele leuke haarband. Ik zou iedereen deze site aanraden!! En de kleertje waren mooi verpakt.

Tot de volgende keer

Mvg maria kooistra

Danielle

Alternatief wanneer niet op voorraad

Het grijze jurkje dat wij bestelden in 2 maten, om de best passende te kiezen, was helaas maar in 1 maat voorradig. Een minimale voorraad van minder vaak geleverde artikelen was hiervan de reden.... Het grijze jurkje dat wij bestelden in 2 maten, om de best passende te kiezen, was helaas maar in 1 maat voorradig. Een minimale voorraad van minder vaak geleverde artikelen was hiervan de reden. Als service werd de niet voorradige jurk in een andere kleur (en het andere model mét mouw) geleverd om zo toch een vergelijking van maat te maken. Indien wij de voorkeur gaven aan deze maat zou die maat jurk alsnog worden besteld bij de fabriek.
Erg leuke jurkjes voor redelijke prijzen op de site. Helaas geen bijpassende schoentjes (meer).