van der Velden

Zeer goede ervaring

goede service, duidelijk en betrouwbaar

mc van zaanen

Super service weer,en snelle levering. De shirts zijn weer geweldig. Tot de volgende keer.

Geweldige service,snelle levering. Hoge kwaliteit kleding

Goede snelle service, we hebben een supermooie pettiskirt ontvangen!!

Ingeborg van Vliet

Leuk site met mooie producten. Service is werkelijk uitstekend en dat voor een kleine bestelling welke ik had geplaatst. Op vragen via de mail ontvang je vrij snel een reactie en wordt er gekeken en... Leuk site met mooie producten. Service is werkelijk uitstekend en dat voor een kleine bestelling welke ik had geplaatst. Op vragen via de mail ontvang je vrij snel een reactie en wordt er gekeken en meegedacht naar diverse mogelijkheden.

Leuke jurkjes voor een prima prijs en kwaliteit. Service is uitstekend. Het ontvangen van een product is al een feest, leuk en met zorg ingepakt. Om in aanmerking te komen voor een leuke prijs... Leuke jurkjes voor een prima prijs en kwaliteit. Service is uitstekend. Het ontvangen van een product is al een feest, leuk en met zorg ingepakt. Om in aanmerking te komen voor een leuke prijs (jaja, blijf toch een Nederlander!) zou het goed z'n om ook mensen te laten meedoen die geen gebruik hebben van een FB account! Overall, ga zo door. Ik zal jullie zeker aanbevelen en vaker leuke kledingstukken bij jullie bestellen.

Tilborghs

was snel binnen. mooie kwaliteit

Karen Honkoop

Excellent service!

Alles goed geregeld! Snel geleverd! Excellent service.

Johekos

Heel goede ervaring! Erg hun best gedaan om de bestelling te leveren binnen het termijn wat we gevraagd hadden. Super!

Ilona Klare Hilster

Goede site, duidelijk wat betreft maten, duidelijke foto's

De Site was perfect.
Betaling verliep goed.
Continue bevestigings mails wat hee prettig is.
Snelle levering.

Klantvriendelijk, goede service

Ik had een verkeerd rokje ontvangen ik stuurde een mail en vrijwel onmiddellijk kreeg ik antwoord en een oplossing voor het probleem!

Mw Martens

Ervaring met het bedsrijf is uitstekend. Ik had een vraag over jurkjes die nog niet op de site stonden. Ze gaf aan dat het binnenkort op de site zou staan en dat ik ook per mail hierover op de... Ervaring met het bedsrijf is uitstekend. Ik had een vraag over jurkjes die nog niet op de site stonden. Ze gaf aan dat het binnenkort op de site zou staan en dat ik ook per mail hierover op de hoogte werd gebracht. Dit is beide gebeurt, super!

Het jurkje is geweldig!! Zeer netjes aangeleverd in een leuke stippen verpakking. De bijpassende haarband was netjes weer in een appart zakje vervoerd. Keurig!