Ja super goede ervaring! snelle levering prima kwaliteit ik zal deze site zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen.
snelle levering goede kwaliteit
Geweldig! Mooie spullen van hoge kwaliteit en super service!
Vriendelijk, snel en netjes
Snelle levering!!!
Mooie site met vel leuke en lieve rokjes. Het bestellen verliep vlot. Toen zich er een probleem voordeed tijdens het verzendproces ben ik keurig geholpen door Dottig.com. Goede service!
Nina pekelder
Snel in beantwoorden van mail en komt belofte na!
Marloes de Wals
Erg mooie kwaliteit kleding met mooie prints!
Akloe
Heb nu voor de 2de x besteld waarvan 1 bestelling vlak voor de kerst nog op tijd binnen was, dus mijn meissies konden meteen als dotjes de kleren in :). 2de bestelling moet nog komen. Maar sercvice...Heb nu voor de 2de x besteld waarvan 1 bestelling vlak voor de kerst nog op tijd binnen was, dus mijn meissies konden meteen als dotjes de kleren in :). 2de bestelling moet nog komen. Maar sercvice was snel en kleertjes zijn super leuk! Ben er blij mee deze website gevonden te hebben.
miriam de jong-meckes
Hele mooie pettiskirt voor mijn dochtertje haar eerst kerst besteld en ruim voor de kertdagen, ondanks dat de pettiskirt met levertijd was hele snelle service dankjewel!