MN

Goed, flexibel en meedenkend!

Meedenkend

Dottig. Com

We hebben 2 mooie pakketjes besteld en heel snel aangekregen ook al zagen we bij de bestelling dat we tot 21 dagen moesten wachten...de zelfde week hebben we het nog aangekregen en het is super mooi

Mooi en goede kwaliteit.
Lieve mensen ze helpen u direct

Regina

Fijne communicatie en snelle levering.

Snel en vertrouwd

Ozz

Meedenkend kwamen snel met een alternatief, snel antwoord op je vragen, superblij met de service en leuke jurkjes gescoord..

Meedenkend

Nicky vermeulen

Top

Kwaliteit

Famke Wynen

Artikelen zijn in orde en nette verzending

Nicole

Een wat langere levertijd maar door de duidelijke en snelle communicatie zeker niet vervelend. Je weet precies waar je aan toe bent. Kwalitatief goede jurkjes en prijs-kwaliteit is ook goed.

Hele goede en snelle communicatie. Zelfs laat op de avond en op feestdagen!

Shirley

Erg leuke kleding

Snelle levering goede service

Cynthia

Super snelle levering en service

Snelle service

Zahra

Goede producten met snelle bezorging, overigens foto’s zijn niet zeer betrouwbaar (lijken op meer bal jurken op de foto maar in het echt was de jurk meer plat met nog stiksels te zien achter de... Goede producten met snelle bezorging, overigens foto’s zijn niet zeer betrouwbaar (lijken op meer bal jurken op de foto maar in het echt was de jurk meer plat met nog stiksels te zien achter de gouden details)

Snelle bezorging, kleur op de foto van de producten kloppen precies.

Reactie Dottig.com:

Dank voor deze mooie review! Wij hebben het jurkje ook even bekeken of wij iets kunnen verbeteren. Wij hebben een aparte rubriek met Galajurken en deze jurk staat daar niet tussen. Deze jurk staat... Dank voor deze mooie review! Wij hebben het jurkje ook even bekeken of wij iets kunnen verbeteren. Wij hebben een aparte rubriek met Galajurken en deze jurk staat daar niet tussen. Deze jurk staat bij de feestjurken. In de omschrijving staat ook dat deze jurk op kniehoogte valt. Jammer dat u een ander beeld had, maar gelukkig vond u de jurk Aisha mooi genoeg om te houden!
Gr. Team Dottig