Sas

Goeie ervaring. Website duidelijk. Levering waanzinnig snel. Was echt een verrassing. Heel netjes ingepakt, als een kadootje.

Correctheid, snelheid.

Joke

Snelle levering, mooi afgewerkt! Precies zoals op de site.

Fk

Mooie kleding

Stéphanie

Mooi verpakt en dan ook nog ingepakt in cadeau paper, en een gratis cadeautje super leuk. Ik raad Dottig zeker aan!!

Roxane

Perfect

snelle levering goede kwaliteit

Angelique

Mijn ervaring is minder goed, tot twee keer toe te horen gekregen dat er spullen niet op voorraad waren. Uiteindelijk een vormloze 'verkleedkist-jurk' gekregen die gelijk retour gaat.

Geen idee

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben deze klacht nog niet eerder binnen gehad. Maar u had kennelijk een hele andere beleving. Dat vinden wij spijtig.
Grotere jurken...
Beste klant,
Grotere jurken zoals maat 152/158 zijn veel stof en soms staat een model een meisje gewoon niet. Dat gebeurt ook wel.
Als u retourneert, krijgt u gewoon uw geld terug.
Gr. Team Dottig

Alexandra

Goed geregeld!

mooi verpakt, snelle levering, geweldig

Selleslags

Geweldig

Alles

Roos

Fantasische mooie shirtjes en een geweldige service. Communicatie verloopt helemaal top!

Communicatie verloopt perfect en tevens wordt er meegedacht over een eventuele snelle oplossing.

Olesia Vatamanesku

Snelle levering goede kwaliteit super

Heel chique kleren.