Leenders

Snelle service en fijne communicatie

Service, producten, communicatie

Iris

Iriq

Mooi verpakt

Chan

Op tijd geleverd het zou langer duren dan normaal ben superblij dat het op tijd binne is. En super schattig ingepakt voor haar verjaardag. Harstikke bedankt.!

Make A Wish

Een heel prettig bedrijf die met veel zorg werkt voor de klant. Alles op alles zet om de bestelling naar volle tevredenheid te leveren.
Een hele positieve ervaring.

Klantgericht
Professionele benadering.
Zorgzaam
Attent.
Snelle reactie op email en voicemail.

Ans

Kleding en versiering gekocht.

Snelle levering, goede kwaliteit

Cindy

Fijne bedrijf, snel reactie op mail en bestelling snel binnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle service op je mail en of bestelling

Netjes en snel geleverd

Goede communicatie

Samantha

Snel gevonden op google, kreeg meteen iemand aan de telefoon die mij netjes te woord stond. Ik kreeg het pakketje op afgesproken tijd stip. De kleding heb ik niet gecontroleerd die is nu naar het... Snel gevonden op google, kreeg meteen iemand aan de telefoon die mij netjes te woord stond. Ik kreeg het pakketje op afgesproken tijd stip. De kleding heb ik niet gecontroleerd die is nu naar het buitenland, als het goed is krijg ik opdate vrijdag middag!

Sandra

Ik ben superleuk en supersnel geholpen. Het is een geweldig bedrijf en zou er zeker vaker bestellen. Ik wou graag iets leuks doen voor mijn tweeling omdat ze net als vorig jaar geen feestje kunnen... Ik ben superleuk en supersnel geholpen. Het is een geweldig bedrijf en zou er zeker vaker bestellen. Ik wou graag iets leuks doen voor mijn tweeling omdat ze net als vorig jaar geen feestje kunnen krijgen. En nu ook nog niet kunnen trakteren op school met hun verjaardag ivm corona in de klas en nu thuisles hebben. En omdat ik laat was met bestelling vrijdag de raamsticker besteld en zaterdag had ik het al binnen zo superblij mee. En gelukkig op tijd.

Supersnel en heel vriendelijk geholpen. Hele mooie raamsticker.

Ann

Positief