Tamara

Fijn bedrijf goeie service

Word met je mee gedacht als iets niet goed is voor een oplossing.

Adri

Grote collectie feestjurkjes en vriendelijk contact. Jurkjes zag er mooi uit.

Vriendelijke contact en zeer snelle levering.

Ann

Makkelijk te zien welke items in voorraad zijn zodat deze snel geleverd kunnen worden. De levering gaat vervolgens ook echt heel snel. Smiddags besteld de volgende ochtend al aan mijn deur! Makkelijk te zien welke items in voorraad zijn zodat deze snel geleverd kunnen worden. De levering gaat vervolgens ook echt heel snel. Smiddags besteld de volgende ochtend al aan mijn deur!
En super leuk verpakt!!!

Mooie degelijke producten
Leuke verpakking

Natasja van rixoort

Ik vond het prachtige lakschoentjes precies als op de afbeelding van jullie site.en goede communicatie.bevestingsbericht factuur enz en snelle levering en ook fijn dat erbij stond dar het door... Ik vond het prachtige lakschoentjes precies als op de afbeelding van jullie site.en goede communicatie.bevestingsbericht factuur enz en snelle levering en ook fijn dat erbij stond dar het door brievenbus kon zodat ik niet onnodig thuis hoefde te blijven kortom zeer tevreden

Heel goed

Mooie collectie, goede kwaliteit en zeer vriendelijk personeel

Zeer prettig

Snelle reactie op een bestelling

Francis

Verzending was vlug alleen vallen de schoenen helaas wel erg groot

Slecht ik heb mijn artikel niet ontvangen. Hij zou bij de buren geleverd zijn deze hebben ook niks ontvangen.

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Beste klant,
Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij kennen deze klacht niet. U heeft ons niet gemaild met het feit, dat de buren aangeven het pakket niet ontvangen te hebben. Dan kunnen wij het ook niet voor u oplossen. Wij hebben uw order verwerkt en verstuurd en gaan er vanuit dat alles in orde is bij geen bericht.
Groet, team Dottig

Lisan

Perfecte levering

Goede communicatie

Corry Kemp

Snelle service

Sturen veel mails om je op de hoogte te houden van je bestelling.