Nele

Heel mooi kroontje, snelle verzending.

Snelle verzending!

Super snelle levering.
Mooie kwaliteit.
Past perfect.

De richtlijn voor de kledingmaat is erg fijn.
En dat helpt wel bij het bestellen.
Zodoende hoef je minder snel wat terug te sturen.

Andrea

Snelle levering, via de mail op de hoogte gehouden, helemaal super!

Enorm chique jurkjes.

Mijn bestelling was niet compleet. De gratis haarband was helaas niet aanwezig. Ik heb een mailtje gedaan om dit te melden waarop ik een duidelijk antwoordt terug kreeg en het probleem opgelost werd.

Duidelijke communicatie via mail!

M. de Rijk

Snelle, goede service. Reageren snel op mailtjes. Kleding heeft goede kwaliteit/prijs verhouding.

Fijne communicatie over de levering. Er werd met mij overlegd of een latere levering OK was.
Het is een zeer schattig jurkje en precies de kleur die ik nodig had, alleen zou ik zelf het bovenstukje gevoerd hebben. Of rompertjes verkopen in de kleuren van de jurk. Verder zeer tevreden.

De communicatie

Jana

Tweede keer dat ik iets bestel bevalt mij prima. Jammer dat niet alles leverbaar was uiteindelijk. Ook al staan de kleertjes nog steeds op de website, heb ik helaas niet alles onyvangen.

Exclusief, super leuke en speciale outfits voor bepaalde gelegenheden. Voor mij erg interssant als ik een fotoshootplan voor mijn dochter.

2 keer zat het jurkje niet bij de vracht, late levering. Gelukkig was ik optijd met bestellen.

Er is meteen mail contact gelegd

Wanda

Super goede service en zeer klant gericht met ook goede uitleg

Zeer klantvriendelijk erg behulpzaam . Ze adviseren je met goede uitleg over de door u bestelde producten . Voor mijn een dikke 10

Jenna

Verkeerd product geleverd