Jammer dat je geen ‘bewijs’ krijgt van wanneer je het pakket kunt ontvangen, dit komt pas op de dag zelf en ik heb geen track &trace code gekregen. Verder helemaal prima en leuke producten!

Producten zijn mooi en zoals op de foto

Jamie

Bestelling gedaan. Bezorging duurde wat langer.

Duidelijke site met producten van nu

Johan Antwerpen

Zeer goed

Zeer goede support bij vragen
Zeer goede opvolging van de levering

Ik had een jurk besteld maar fabriek kon het niet leveren en moest ik iets anders kiesen oke en heb ik dat ook gedaan ik had extra betaald voor zaterdag levering voor 10 euro maar nu krijg ik van... Ik had een jurk besteld maar fabriek kon het niet leveren en moest ik iets anders kiesen oke en heb ik dat ook gedaan ik had extra betaald voor zaterdag levering voor 10 euro maar nu krijg ik van bpost dat het maandag geleverd zal worden sorry ik had gerekend op die datum en pas na 2 dagen krijg ik de post dan moet ik dat niet meer hebben en wil mijn geld terug!!!!! Eerste keer klant geweest em is het laatste!!!!!

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij begrijpen dat u teleurgesteld bent dat het fout is gegaan met bezorgen. Dit is iets wat wij helaas uitbesteden aan derden. Wij hebben uw pakketje zelfs 1 dag eerder verstuurd, zodat... Beste klant, wij begrijpen dat u teleurgesteld bent dat het fout is gegaan met bezorgen. Dit is iets wat wij helaas uitbesteden aan derden. Wij hebben uw pakketje zelfs 1 dag eerder verstuurd, zodat u het op vrijdag kon ontvangen en wij u de zaterdagtoeslag van € 3,50 konden terug betalen. Helaas heeft BPpost zijn werk niet gedaan en ons daarmee een slechte naam bezorgd. Het spijt ons, maar het is voor ons ook overmacht. Normaal gesproken is BPpost heel betrouwbaar en levert al onze pakketten ook een dag later bij onze klanten, net zo snel als voor onze Nederlandse klanten. Maar er kan altijd ergens iets mis gaan. Het blijft mensenwerk. Excuus dat het zo is gelopen. Gr. team Dottig

Een leuke website met kleren die nergens anders te vinden zijn

Ene breed scala van kleding

Goed en netjes geïnformeerd over mogelijke latere levering vanwege drukte

Ynge

Correct en snel

Doet wat het beloofd!

R. Paping

Schattige engelenvleugels gekocht voor onze valentijnsshoot. Uiteraard nog niet gebruikt, maar het zal haar vast enorm schattig staan!

Niet duur. Goede communicatie tov verzending. Ja het duurt wat langer, maar dat wordt van tevoren aangegeven. Ook is er de optie om te gaan voor de 24 uursartikelen in geval van haast. In mijn... Niet duur. Goede communicatie tov verzending. Ja het duurt wat langer, maar dat wordt van tevoren aangegeven. Ook is er de optie om te gaan voor de 24 uursartikelen in geval van haast. In mijn geval werd er ook aan gegeven dat het door de brievenbus past en dat ik dus niet speciaal thuis hoefde te blijven. Ideaal!

Altijd vriendelijk en snelle service

Contact is vriendelijk en snelle reactie

Ik bestel elk jaar een verjaardag set voor Mn dochtertje. En elk jaar weer goed.