De bestelling verliep heel vlot.

Snelle levering.

Manuela

Aparte en leuke kleding! Wel jammer dat het pakketje niet tussen de tijden die opgegeven was geleverd werd, maar 2 uur later. En ik kon de track en tracé niet volgen

De 24 uurs levering vind ik ideaal

correct en snelle afhandeling. Ga zo door.

De levering was zeer snel, ondanks de grote drukte. Perfect.

Zeer vriendelijk en bereidwillig de klant ondanks de drukte ruimschood de tijd nemend te woord te staan.

D'Hondt

Alles correct verlopen, maar de levering (die er nog niet is!) komt 15 dagen na de bestelling.En dus te laat voor de jarige...
Op de website zou bij de bestelling duidelijk moeten vermeld...
Op de website zou bij de bestelling duidelijk moeten vermeld worden wanneer er geleverd wordt

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wat vervelend dat er een misverstand is. Op onze website is op verschillende plaatsen ons leveringsschema te zien. Bovenaan in de zwarte balk https://www.dottig.com/c-3996050/levertijd/... Beste klant, wat vervelend dat er een misverstand is. Op onze website is op verschillende plaatsen ons leveringsschema te zien. Bovenaan in de zwarte balk https://www.dottig.com/c-3996050/levertijd/ Onderaan op de website in de Footer (onder klantenservice). En daarnaast ook nog in de winkelwagen in stap 1. Daarnaast wordt u na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gebracht, wanneer wij zullen versturen. In uw geval is dit later omdat wij een week in het buitenland waren. Wij hebben dit aan iedereen gecommuniceerd en annulering was mogelijk. Ook hebben wij aangegeven dat er voor een 24-uurslevering gekozen kan worden. Dan zou u van artikel moeten wisselen. U heeft niets laten horen, dus wij gingen er vanuit dat het nog op tijd zou zijn en u levering op prijs zou stellen. Spijtig te horen dat de unicorn diadeem te laat arriveert. Gr. team Dottig

Zeer goede service

Heel erg onbeleefd in communicatie, zeer teleurstellend!!

Reactie Dottig.com:

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent. U had een gratis haarbandje gewild, alleen had u de code daarvoor niet in het opmerkingen vak geplaatst, zoals uitgelegd na aanmelding nieuwsbrief. Vervolgens... Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent. U had een gratis haarbandje gewild, alleen had u de code daarvoor niet in het opmerkingen vak geplaatst, zoals uitgelegd na aanmelding nieuwsbrief. Vervolgens hebben wij het niet uitgevoerd omdat wij het niet wisten. Dat is een vervelende samenloop van omstandigheden. U houdt het gratis haarbandje tegoed voor de volgende keer! Gr. team Dottig

Super fijn keurig op tijd geleverd , maar wat ik bizar vindt,dat ik €3.95betaald heb voor verzendkosten en dat het zo door de brievenbus pasten .En ze zo licht waren ,het zijn Elsa handschoentjes... Super fijn keurig op tijd geleverd , maar wat ik bizar vindt,dat ik €3.95betaald heb voor verzendkosten en dat het zo door de brievenbus pasten .En ze zo licht waren ,het zijn Elsa handschoentjes Dat heeft mij wel verbaasd,en neem ik wel mee in mijn evt volgende bestelling .
M vr gr Ine

Zeker het de volgende dag ook echt geleverd,en keurig mooi verpakt.

Beste klant,
Wij hanteren een vast verzendtarief van € 3,95 voor brievenbus- en pakketpost. Dit staat ook op onze website omschreven. Misschien dat u dit over het hoofd had gezien. Gr. team Dottig

Fantastische service, kreeg persoonlijke mail nadat aangevraagde artikel (de kleur rok) uitverkocht was. Na samen overlegd te hebben via de sms en mail een andere kleur gekozen. Dit was heel prettig... Fantastische service, kreeg persoonlijke mail nadat aangevraagde artikel (de kleur rok) uitverkocht was. Na samen overlegd te hebben via de sms en mail een andere kleur gekozen. Dit was heel prettig zo behandeld te worden.

Prima netjes

Goed bereikbaar

Pamela Karg-van Spijk

Heel goed! Had alléén het pakje een dag eerder verwacht (volgens de leveringstabel) maar we hadden ruim op tijd besteld dus geen probleem hoor. Kan natuurlijk ook aan Bpost liggen. Netjes op de... Heel goed! Had alléén het pakje een dag eerder verwacht (volgens de leveringstabel) maar we hadden ruim op tijd besteld dus geen probleem hoor. Kan natuurlijk ook aan Bpost liggen. Netjes op de hoogte gehouden van de status via mail. Nu was ik toevallig thuis maar ik had er niet voor thuis hoeven te blijven, pakje paste gewoon door de brievenbus door de 'envelop' waar het jurkje inzat. Sommige bedrijven willen dat nog wel eens in een doos doen en als je er dan niet bent is het een drama hier in België.
Het jurkje met haarbandje is trouwens ook echt super leuk! Ik heb het voor de eerste verjaardag van m'n dochtertje besteld, die is op 1 december. Wat zal ze schitteren die dag! Uiteraard heb ik het wel al even aangedaan om te passen en het staat haar echt zo 'dottig'!:-)

Levering in België;
Écht het product van de foto's op de webshop;
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering;
Efficiënte verpakking;
Super leuke jurkjes!!