Els G.

Ik bestel al enkele jaren mijn dochter haar verjaardagsoutfit via dottig.

De kleding is een mooie kwaliteit en ziet er in het echt ook even mooi uit als op foto.

Chantal

Jammer van de eerste vertraging maar verder heel goed

Na wat mails heel snel ontvangen

Ik heb een jurkje voor mijn dochtertje besteld

Ze hebben een groot aanbod van producten die nergens anders te verkrijgen zijn! Bij vragen reageren ze heel snel!top!

Ratna Panday

Positief

Mijn bestelling is met spoed verzonden op verzoek. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met een goede keus en wat nog op voorraad was.

Leonie Van Dijke

Helaas verliep niet alles volgens plan maar daar kon Rottig zelf ook niet veel aan doen, uiteindelijk hebben ze hun best gedaan het zo goed mogelijk op te lossen

Communicatie en het mee denken met de klant

Snelle levering, fijne service en opvolging en topkwaliteit

Alles wordt heel goed en snel opgevolgd.

Super goed. Erg leuke en vooral betaalbare dingen

Snel je bestelling in huis en handig dat je achteraf mag betalen

Hebben hele leuke dingen.
Ook houden ze rekening met verzoeken mbt levering. Ze zijn goed te bereiken en indien annulering nodig is dan doen ze ook niet moeilijk

Klant is koning

Mevrouw Knol

Goede overzichtelijke website. Leuke artikelen.Makkelijk bestelproces. Verschillende betaalopties. Levertijd iets langer dan gemiddeld. Informatieve mails over je bestelling en verzending. Netjes... Goede overzichtelijke website. Leuke artikelen.Makkelijk bestelproces. Verschillende betaalopties. Levertijd iets langer dan gemiddeld. Informatieve mails over je bestelling en verzending. Netjes verpakte zending.

Linda

Super gave rokjes.
we krijgen er altijd leuke reacties op.
vlotte levering

komen hun afspraak na, wat betreft de levering