Goed geadviseerd in de showroom, sublime prijs-kwaliteit, professioneel en plezierig team dat kwam installeren. Op tijd en volgens onze wensen
Rene Kamsteeg
Goed op elkaar ingewerkt personeel en leveren kwaliteit en no nonsens. Echt een aanbeveling voor iedereen.
joel kailey
Duidelijk, kwaliteit en top afgewerkt
R.
Zeer positieve ervaring, hard werkende, kundige en vriendelijke mensen met een goed en mooi product!
Leijendekker
Onze ervaring is met dit bedrijf : professioneel, betrouwbaar, alles tot in de perfectie afgewerkt en komen afspraken na. Prettige samenwerking ! Een echte aanrader om met dit bedrijf zaken te...Onze ervaring is met dit bedrijf : professioneel, betrouwbaar, alles tot in de perfectie afgewerkt en komen afspraken na. Prettige samenwerking ! Een echte aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.
Peter
Leveren goed product conform afspraak.
Christof Grahame
Goed geholpen in de showroom en Wim wist wat we wilden hebben. Montage door de buitenploeg was fenomenaal. Ging razendsnel en perfect geplaatst. Teamwork. Iets om trots op te zijn
Klant uit Lichtenvoorde
Prima advies met offerte. Alle gedane toezeggingen zijn na opdrachtverstrekking nagekomen. Tevens zijn wij erg tevreden over de geleverde kwaliteit. Kortom betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit hoog...Prima advies met offerte. Alle gedane toezeggingen zijn na opdrachtverstrekking nagekomen. Tevens zijn wij erg tevreden over de geleverde kwaliteit. Kortom betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft.
Fam Kerkhof
Een hartelijke ontvangst, professioneel geholpen met goede adviezen Daarna de plaatsing door een deskundig en hardwerkende medewerkers , zeer tevreden en heel blij met het mooie resultaat !