Prima bedrijf, snel en vakkundig. afwerking zou iets beter kunnen.
Ter Horst
Vriendelijke, hardwerkende , superdeskundige mensen!! Mooi familie bedrijf waar ze trots op mogen zijn. We bevelen ze bij iedereen aan!
Prima contact, stralen kwaliteit uit
Vos
Alleen maar positieve ervaringen. Veel mogelijkheden, duidelijke uitleg, goede prijs.
Arno
Uitstekende ervaring! Alle afspraken zijn stipt nagekomen. En zeer tevreden over de kwaliteit van de overkapping en ook over snelheid van plaatsing.
Henry
Wim Steenhuis
In het algemeen tevreden over de geleverde schuur met afdak. No nonsens benadering, afspraken worden nagekomen. Op een paar kleine puntjes na prima kwaliteit naar tevredenheid geleverd
H. ter Haar
Wij zijn zeer tevreden over Douglas Houtbouw. Het project is op de afgesproken datum uitstekend uitgevoerd. Alle gemaakte afspraken zijn, m.b.v. kundig en vriendelijk personeel,...Wij zijn zeer tevreden over Douglas Houtbouw. Het project is op de afgesproken datum uitstekend uitgevoerd. Alle gemaakte afspraken zijn, m.b.v. kundig en vriendelijk personeel, nagekomen. Daarnaast is het project netjes opgeleverd. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Dinie Altena Nibourg
Wij hebben hele goede ervaring met het bedrijf. Van het begin tot het eind, toen onze schuur stond.