Showroom

Driessen

We zijn erg tevreden over het resultaat en de snelheid waarmee alles klaar was. Ook de netheid en hoe de omgeving waar gewerkt was netjes werd opgeruimd.

J C Visser

Na wat onderzoek bij Houtbouw terecht gekomen. Website ziet er goed uit. Tijdens bezoek aan showroom in Rijssen direct het goede gevoel. Dit is een echte vakman die kwaliteit tegen een prima prijs... Na wat onderzoek bij Houtbouw terecht gekomen. Website ziet er goed uit. Tijdens bezoek aan showroom in Rijssen direct het goede gevoel. Dit is een echte vakman die kwaliteit tegen een prima prijs aanbied.
Op de afgesproken datum werd de veranda geplaatst geheel volgens de verwachtingen.
Wij kunnen Houwbouw bij iedereen aanbevelen.

Familie De Haan

Topbedrijf!
Topbedrijf!
Echt vakmanschap met een unieke stijl waar we veel complimenten over krijgen. Daarnaast hoef je maar te bellen en ze staan dezelfde dag nog bij je op de stoep om de kleine probleempjes (waar zij niets aan kunnen doen omdat dat weergerelateerd is) weer op te losse. Wij zullen ze dan ook altijd promoten waar het ook ter sprake komt.

P.J.J. Koloc

Snelle levering, vriendelijke mensen, goede kwaliteit

Sjoerd Brussé

Goede ervaring en zou het andere aanbevelen.

Snijder

Onlangs overkapping laten plaatsen. Zeer tevreden!!

Schot

Prima. komt na wat ze beloven.

H van de brake

Gewoon goed!

Van Werven

Een zeer vriendelijk en correct bedrijf.
Levert uitmuntend mooi kwaliteit