Wij genieten inmiddels met veel plezier van onze berging en overkapping. Bij het ontwerpen en op papier zetten werd heel fijn meegedacht. Toen duidelijk was wat we graag wilde hebben we een grove...Wij genieten inmiddels met veel plezier van onze berging en overkapping. Bij het ontwerpen en op papier zetten werd heel fijn meegedacht. Toen duidelijk was wat we graag wilde hebben we een grove planning gemaakt. Maar uiteindelijk was de oplevering van ons huis vertraagd, maar heeft Douglas houtbouw ons toch in de planning ertussen gepland. Op de dag van de plaatsing hebben we met verbazing toegekeken, want het was een geoliede machine zoals de jongens aan het werk gingen. Ze zijn klokslag 7 uur begonnen en om half twee stond onze berging en overkapping. Alles super netjes afgewerkt en precies zo als we hadden afgesproken. Misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt dan ook kwaliteit en vakmanschap. Wij kunnen iedereen aanbevelen om hier hun overkapping en of berging te kopen. Top.
Bochane
Snel, degelijke bouw, harde werkers. Blij mee!
Ilona
Hele nette en snelle plaatsing
Van den Berg
Snel en goed. Ze komen hun afspraken na, zijn professioneel en vriendelijk. Mooie showroom waar men alles tijd voor je neemt. Je hoort, als dat mogelijk is qua drukte, direct de prijs van wat je...Snel en goed. Ze komen hun afspraken na, zijn professioneel en vriendelijk. Mooie showroom waar men alles tijd voor je neemt. Je hoort, als dat mogelijk is qua drukte, direct de prijs van wat je wilt. De website hebben wij niet bezocht dus daar kunnen wij geen oordeel over geven.
van Dorp
Een professionele bedrijf en dat merk je van bestelling tot levering en het plaatsen van de schuur en de kwaliteit. het allemaal top. Je merkt de ervaring in dit bedrijf en ze geven je een goed...Een professionele bedrijf en dat merk je van bestelling tot levering en het plaatsen van de schuur en de kwaliteit. het allemaal top. Je merkt de ervaring in dit bedrijf en ze geven je een goed advies. Niet twijfelen hier te kopen, het is het meer dan waard.
H. Langenhof
Bedrijf levert 100% maatwerk, mooie ontwerpen en denken goed mee met de wensen van de klant. Vakwerk geleverd.
Schouwink
Douglas houtbouw heeft voor ons snel en in topkwaliteit een garage/berging geplaatst. Korte lijnen, prettige samenwerking. Komt na wat ze beloven.
Henry Kwakman
Geweldig service en heel snel opgebouwd. Heb alleen 7 maanden moeten wachten op plaatsen vanwege drukte .