Ja chill

Lekka lekka

Geryan moet minder tape gebruiken

Top

Prijs & producten

Nog betere product info ipv het standaard verhaaltje van het merk

stijn

Mooie winkel, alleen de hulp met het uitzoeken van producten was er niet echt.

grote selectie

de hulp in de winkel bij het uitzoeken van producten

Erg goed ! Alle producten waren op voorraad

Klantvriendelijkheid, en de kennis van de medewerkers was erg hoog.

N.v.t

Bart

Al veel dingen online gekocht bij Downton, altijd tevreden. Vorige week voor het eerst langsgeweest voor nieuwe snowboard schoenen. Ik was er laat, maar zelfs na sluitingstijd werd ik geholpen tot... Al veel dingen online gekocht bij Downton, altijd tevreden. Vorige week voor het eerst langsgeweest voor nieuwe snowboard schoenen. Ik was er laat, maar zelfs na sluitingstijd werd ik geholpen tot ik de perfecte schoenen had. Toppers bij Downtown!

Service erg goed. Op de website altijd informatie bij de producten, zodat je weet wat je koopt. Niet simpel cashen, zoals sommige grote webshops.

Misschien nog meer producten als ik iets moet noemen. Nitro bijvoorbeeld bij snowboarden of hyperlite bij wakeboarden.

Joeri

Chille mensen met mooie producten en goede service! Betrokken in de vakgebieden waarin ze verkopen! Goed bezig hoor!

De persoonlijke sfeer van de site en de bestelling! De beschrijving van de producten is goed en het is altijd leuk om een briefje of sticker erbij te krijgen met daarop, “veel plezier met je... De persoonlijke sfeer van de site en de bestelling! De beschrijving van de producten is goed en het is altijd leuk om een briefje of sticker erbij te krijgen met daarop, “veel plezier met je bestelling” of iets dergelijks!

Ik had een shirt besteld maar die maat bleek er helaas niet meer te zijn, terwijl de webshop dit wel aangaf, kan gebeuren! In ieder geval goed opgelost.

_

G-Unit

Super ervaring! Super service! Super werknemers! Ook nog eens mooie korting bovenop de bestaande korting gekregen. Men heeft zelfs speciaal foto's gaan maken van verschillende bindingen met boots... Super ervaring! Super service! Super werknemers! Ook nog eens mooie korting bovenop de bestaande korting gekregen. Men heeft zelfs speciaal foto's gaan maken van verschillende bindingen met boots erin geplaatst om de maat te finetunen (de aankoop was een paar snowboardbindingen). Ook netjes op tijd en volgens plan geleverd. Alleen maar goede dingen te melden. Zeer sterk aanbevolen. Een benchmark voor de andere shops wat mij betreft.

De service!

Ben een kritisch persoon maar kan er geen bedenken.

Xxx

xxx

xxx

Matthijs De Clercq

Snelle levering en goede producten

Persoonlijke aanpak door kaartje
Toegevoegde stickers

Mogelijkheid om gratis te kunnen retourneren (verzendkosten)