Jasper

Topgozer! Goede service, snelle levering, mooi product.

Levertijd op de website aangeven zou top zijn.

Groet en tot snel!
Jasper

Dpd gaf uiteindelijk aan dat het de eerste werkdag geleverd zou worden, maar werd het weekend. Bestelling kwam dus precies op tijd (zoals je gezegd had), maar DPD had gebrekkige informatievoorziening.

Het verkeerde product ontvangen.
Mail verzonden om dit aan te kaarten en heb zelf geen reactie terug mogen ontvangen.

Mails beantwoonden

Jolien

Goed advies gehad en fijne service!
In de toekomst ga ik zeker daar naar terug.

Eerlijke en goede uitleg.

Zo snel weet ik even niet iets wat er echt toe zou doen.
Het enige was dat we de ingang van de winkel makkelijk voorbij reden.

Topwinkel, erg flexibel, topservice, goede kwaliteit.

Kwaliteit

Emile De fruyt

Heel erg goed bedrijf goede service

Snelle hulp

Geen top!

Julia

Overzichtelijke website en een super snelle bezorging!!

Snelle bezorging

Martine Peeters

Goede service bij aankoop van nieuwe snowboard schoenen. Goed advies en keuze was ruim genoeg.

Persoonlijk en ze nemen echt de tijd voor je.

Hier en daar wat meer inzicht in de kosten van producten (hadden we wellicht ook zelf beter naar kunnen informeren).

Paul

BURTON snowboard jas aangeschaft, die we op de website hadden gezien.

Aan de telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan over onze vraag welke maat we moesten bestellen. Werd zelfs een collega bij gehaald met het zelfde postuur om hem te passen. Als extra de... Aan de telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan over onze vraag welke maat we moesten bestellen. Werd zelfs een collega bij gehaald met het zelfde postuur om hem te passen. Als extra de maatregelen op de mail gezet. Top behandeling dus.

Ik heb meegedaan aan een wax clinic. Goede uitleg en service. Fijne manier van communiceren.

Duidelijke uitleg over producten.
Denkt met je mee.

Bestelgemak, snelheid levering, info order
Kan ik niet beoordelen toch. Ik was in de winkel.

Colin

Super winkel, waar je altijd goed advies krijgt. Medewerkers hebben dan ook veel ervaring en kennis omtrent snowboarden. Niet alleen om te verkopen, maar juist wat aansluit op de wensen van de... Super winkel, waar je altijd goed advies krijgt. Medewerkers hebben dan ook veel ervaring en kennis omtrent snowboarden. Niet alleen om te verkopen, maar juist wat aansluit op de wensen van de klant. Hulde hiervoor. De service, levering en beschikbaarheid van producten is ook top!

- Kennis over producten
- Persoonlijk advies