Mika van der gun

Een top bedrijf met vriendelijke werknemers
Alleen een beetje een nadeel dat het moeilijk is gelegen.zekerde moeite waard om heen te gaan

Groot aanbod en grote showroom

Maurits

Geweldig advies gehad in de winkel, zeer deskundig en vakkundig personeel met veel ervaring!
Zeker 10 verschillende paar schoenen getest en uiteindelijk gekozen voor Burton Proton's BOA's :) Erg comfortabel en redelijk stijf!

Daarna ook meteen maar (in een impuls) een nieuw GNU Riders choice board gekocht samen met Burton Mission (wit) bindingen (De kleur combi is ZO ongelofelijk vet!). Mocht Downtown nog een foto willen van de combo dan hoor ik het graag! Afgelopen week in Alpes D'huez wezen scheuren en het is echt een fantastische combo, mede mogelijk gemaakt door het deskundige advies van Downtown!

Geen, keep on going!!!

Twan

Top een hele middag bezig geweest om met de vrouw een complete gear uit te kiezen. Daarbij zeer professioneel geholpen en de tijd gekregen om de perfecte set samen te stellen.
De kleine van 2...
De kleine van 2 was ook mee kreeg lekker sappie en boekjes.
Naar mijn inziens topspullen en laatste trends.

Persoonlijke benadering en doorgaan na sluitingstijd.

Gewoon niets.
Dit zijn de zaken waar je je welkom voelt als klant.

youri

Zeer vriendelijk geholpen er werd meegedacht en zijn zo tot het perfecte board voor mijn zoontje gekomen

de kennis van producten door ervaring

Oscar

Product besteld, verkeerde geleverd, gebeld en zou de een opsturen en zij de goede. Wordt daarna gebeld dat ik het huidige product mag houden en dat zijn het aanvullen met de juiste spullen!... Product besteld, verkeerde geleverd, gebeld en zou de een opsturen en zij de goede. Wordt daarna gebeld dat ik het huidige product mag houden en dat zijn het aanvullen met de juiste spullen! Prachtige service. Ze erkennen hun fout en lossen het direct goed en zelfs beter op!!

Goede hulp. Denken net je mee. Kijken meteen wanneer je het nodig hebt en denken daarbij mee!! Ideaal!

Kreeg in eerste instantie wel het verkeerde gestuurd. Dat is natuurlijk een fout maar dat overkomt de beste

Ian van den Hoek

Super kennis wat betreft materiaal, kleding etc. Makkelijk om mee in contact te komen en de medewerkers helpen graag!

Veel verschillende spullen! En het belangrijkste, ze testen ook veel waardoor ze precies de kenmerken kennen!!

Nvt

Roy Van der klauw

Prima! Snelle levering, puntje van feedback:
Prima! Snelle levering, puntje van feedback:
Klanten die de moeite nemen om naar de winkel te komen hebben naar mijn idee voorang op telefonische klanten. Helaas werd ik aan de kant gelaten door een telefoontje

Top kwaliteit en de wat exclusievere merken

Zie 1

Prima service goed geholpen

Vakkundige hulp,klantvriendelijk,nemen de tijd om goed voor elke klant

N.v.t

Highly recommended als verkoper.
Goede prijzen en snelle levering.

Stijn van der Valk

Goed!

Persoonlijk contact, rust en tijd om uitleg te geven.

Nee.