Menno van Ek

Ik heb wanten bij jullie gekocht, kende het bedrijf niet van te voren. Maar kwam via Google Advertenties bij jullie terecht vanwege de prijs. Website is duidelijk, aankoopproces is niet het meest... Ik heb wanten bij jullie gekocht, kende het bedrijf niet van te voren. Maar kwam via Google Advertenties bij jullie terecht vanwege de prijs. Website is duidelijk, aankoopproces is niet het meest vloeiende maar dat krijg je alleen met een cms dat zelf is gemaakt. Heel leuk dat jullie een persoonlijke noot in de doos bij de wanten deden.

Prijs en persoonlijke noot.

Aankoopproces ging niet helemaal vloeiend. Ik kreeg ook 2 maal de aankoop bevestiging in mijn mailbox.

Glenn Janssen

Mooi assortiment en zeer vriendelijk personeel. Komen hier zeker terug.

Mooi assortiment dat puur is toegespitst op de snowboarder. Vrijwel alle andere wintersportzaak heeft maar een zeer klein aanbod voor de snowboarder.

Op diverse producten stond de prijs niet, of niet duidelijk, aangegeven. Dit was met name bij de snowboard broeken en jassen het geval. In de winkel de website op je telefoon erbij pakken om een... Op diverse producten stond de prijs niet, of niet duidelijk, aangegeven. Dit was met name bij de snowboard broeken en jassen het geval. In de winkel de website op je telefoon erbij pakken om een prijs op te zoeken voelt wat omslachtig.

Hervé

Geweldig! Behulpzaam en kundig

Veel kennis van zaken over "alles snowboard".

Geen enkel idee op het moment.

Ruud

Goede service en veel vakkennis.

Vakkennis en interesse.

De kleding hangt op 'te' kleine rekken zodat je het niet echt goed kan zien.

Dennee van Hal

Echt een top bedrijf. Goede service en vriendelijk personeel.

Kennis, service, klantvriendelijkheid. Goed bereikbaarheid van de winkel en om contact op te nemen.

Geen verbetertips.

Maikel Verhees

Ik ben al een hele tijd bekend bij downtown en ze hebben altijd de beste adviezen en nemen ook echt de tijd voor de klanten.Niks aansmeren of opjagen maar gewoon rust en tijd om wat te kopen.

Kennis van zaken en staan achter de producten in de shop,ruime voorraad van en als het niet voorradig is nooit lange wachttijd.

Op zoek naar nieuwe snowboardschoenen, via internet bij downtown uitgekomen.

Vriendelijk en kundig personeel
Relatief groot aanbod
Leuke winkel/showroom

Els

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

Snelle levering, artikel werd snel nog nagestuurd, snel antwoord op mail

bas meelenhorst

Top! maken altijd tijd om met veel plezier je alle details te vertellen.

persoonlijkheid

Sander Strijker

Snelle levering en steengoed: een persoonlijke boodschap bij je bestelling! Je voelt jengewoon welkom

Heldere website, snelle service