Goede ervaring!

Goed advies

Geen echte winkel locatie.

Goede service

gevarieerd aanbod

Caroline

Goede service en meegedacht. Aankoop snel geleverd.

Gewenst product was niet leverbaar maar er werd goed meegedacht voor een goed alternatief.

Heel goed, goede en snelle levering, mooi product.

Leuk persoonlijk kaartje bij de aankoop

Goed, direct en met een aandacht

Goed!

De relexte en ontspannen sfeer.

Niks op aan te merken. Snelle en nette bezorging en de keuze uit veel top merken op de site.

Veel goede merken en producten om uit te kiezen

Er zijn heel veel wax soorten en als ik er één zoek dan weet ik vaak al welke soort ik wil. Als ik hier een filter voor kan gebruiken dan ben ik sneller bij de wax soort die ik zoek, dan iedere... Er zijn heel veel wax soorten en als ik er één zoek dan weet ik vaak al welke soort ik wil. Als ik hier een filter voor kan gebruiken dan ben ik sneller bij de wax soort die ik zoek, dan iedere soort aanklikken en kijken of het aan mijn wensen voldoet.

bv. Ik wil graag een All-temperature fluoro 'hot wax'.

Daarnaast ben ik blij dat jullie spullen van Dakine hebben, moeilijk te krijgen in NL. Alleen mis ik helaas hun 'high performance Indy hot wax (all-temperature)'. Kon zo snel even geen vervanger van vinden op de site :-)

Erik

Gesproken medewerkers zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk! Ik zelf had een verkeerde maat besteld en nog dezelfde dag werd er vanuit DownTown een nieuw pakket verstuurd. Top service!!

Klantgericht!

Nvt

Awesome!

Super fast delivery
Very good communication

Put snowboard in bubble wrap and then in carton

Koen

Super klant vriendelijk en ook reëel advies bij het kopen van producten (er word je dus niks verkocht wat je echt niet nodig hebt)

Goed advies, eerlijk, vriendelijk

De specialist van oneballjay was heel commercieel / partijdig, maar dit is wel logisch. Vond de eigen verkoper veel prettiger.