Alex

Al jarenlang koop ik bij DownTown snowboard en skateboard dear en kleding

Ruim assortiment!

Wellicht toch een ligging in het centrum van de stad 's-Hertogenbosch?

Ik word er altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Ze hebben een goed assortiment en geven eerlijk advies.

Persoonlijke aandacht
Kundig personeel
goed assortiment

Patrick Schreuders

Mijn ervaring is positief. Enthousiaste mensen in de winkel die graag helpen.

Men heeft veel kennis van zaken en deelt deze graag met klanten, daarnaast wordt er goed geluisterd naar wensen/eisen van de klant.

Handschoenen besteld

Voegt niets toe aan product maar leuke stickers bij verzending met een HANDgeschreven !! attentie... top die aandacht.

Helm besteld, nadat ik deze na twee weken nog niet binnen haden, gebeld met het bedrijf. Ze hebben het direct uitgezocht en er bleek iets mis gegaan te zijn met het transport. Hierna mocht ik een... Helm besteld, nadat ik deze na twee weken nog niet binnen haden, gebeld met het bedrijf. Ze hebben het direct uitgezocht en er bleek iets mis gegaan te zijn met het transport. Hierna mocht ik een nieuwe (duurdere) helm kiezen en had ik hem na een dag binnen.

Goede service, snel geholpen

Sneller op de hoogte houden?

mario

Goedemorgen het was de eerste keer dat ik wat bij jullie besteden kende jullie bedrijf winkel niet via een reclame op me mobiel van een mooie basketbal jas hellaas was de maat uit verkocht wilde een... Goedemorgen het was de eerste keer dat ik wat bij jullie besteden kende jullie bedrijf winkel niet via een reclame op me mobiel van een mooie basketbal jas hellaas was de maat uit verkocht wilde een andere bestellen dat lukte niet maarGiel heeft me er mee geholpen dat vond ik zo lief van Giel voor al toen de jas bezorgd werdt en er nog een bedankt briefje bij zat dat heb ik nog niet mee gemaakt heb al andere mensen over juluie verteld dat hun op jullie site moeten kijken ben echt zeer tevreden over jullie

heb een stoere jas besteld voor me neefje en hij draagt de jas nu hij heeft al heel wat leuke reacties gehad voor al de kleuren vinden ze mooi blauw met oranje

nee er valt voor mijn echt niets te verbeteren

Michele Stuyts

Heel tevreden.
een mooie jas voor een mooi prijsje, en super snel geleverd.

na

na/

Dennis Van Den Heuvel

Goede communicatie en er werd moeite gedaan om het gevraagde artikel te leveren, daar het niet op voorraad was

De duidelijke frequente communicatie

De artikels in de shop van een prijskaartje voorzien