Top!

Snelle levering, goede kwalitieit

n.v.t.

Vriendelijke service ,

Ik heb 1 maal een online bestelling geplaatst

Persoonlijke hulp. Zowel telefonisch als bij het open maken van een besteld pakketje. Het persoonlijk geschreven kaartje en de stickers zijn een mooie service

Kan niks bedenken

Hervé Maas - BoardsParamount.com

Perfect advies en uitmuntende service!

De medewerkers hebben enorm veel kennis van zaken. Dit is nu mijn tweede sneeuwplank die ik bij ze koop en ik ben er wederom erg gelukkig mee. Het advies om voor de Land Lord te gaan boven de Custom... De medewerkers hebben enorm veel kennis van zaken. Dit is nu mijn tweede sneeuwplank die ik bij ze koop en ik ben er wederom erg gelukkig mee. Het advies om voor de Land Lord te gaan boven de Custom X was goud!

Terug komen naar Den Bosch ;)

wilfred

Op t eerste gezicht prima. Ik bestel leren konderschoenen. Tenminste dat verwacht ik toen ik de selectie maakte, kids, schoenen, leer.
Bij levering bleek dat de schoenen niet van leer...
Bij levering bleek dat de schoenen niet van leer zijn.
Ik heb ze geretourneerd (wat me opviel is dat er geen retour sticker in de doos zat...)
Ik wacht nu op afhandeling en teruggave van aankoopbedrag.
Gr

Site ziet er goed uit.

Betere voorselectie van de producten aanbieden.

Arno

Prima ervaring. Verkocht als een van de weinige webwinkels in Nederland de Liquidforce Nico Helm.

Snelle levering.

Jay Quon

Snel en netjes bezorgd!

Joeri

Erg goede en snelle service!

Bij mijn wakeboard zat een persoonlijke boodschap die mij veel plezier wenste met mijn board

J.erkens

Zeer goed