Cindy

Goed geholpen! Leuke winkel.

Goede uitleg en hulp wat betreft producten.

Misschien onderscheid maken in deze lijst tussen winkel en website. Had de website namelijk hiervoor nog niet bekeken ;) Maar ook die is nice!

Sven Bögels

DownTown is een van de weinig speciaalzaken in Nederland op het gebied van Snowboarden.
Ja, een speciaalzaak, omdat zij weten waar ze het over hebben. Tegenwoordig kun je alles kopen op internet. Maar voor aankopen zoals een snowboard of schoenen.... niet doen!! Gewoon naar DownTown gaan. Daar helpen ze je graag met een kundig advies waardoor je gegarandeerd bent van een top aankoop.

Het team van DownTown neemt echt de tijd voor haar klanten. Vriendelijk, eerlijk en offcourse... weten zij waar ze het over hebben.

Geen. Gewoon lekker doorgaan heren en dame van DownTown.

BoardsParamount

Downtown is echt een snowboarding specialist en dat merk je wanneer je vragen hebt. Deze worden vol enthousiasme en met veel kennis van zaken beantwoord. Ik heb tot nu toe alleen top ervaringen daar... Downtown is echt een snowboarding specialist en dat merk je wanneer je vragen hebt. Deze worden vol enthousiasme en met veel kennis van zaken beantwoord. Ik heb tot nu toe alleen top ervaringen daar gehad.

Enthousiasme is erg hoog en ze hebben kennis van zaken.

Ze waren de eerste keer minder goed te vinden omdat je niet goed kunt ziens at ze op die locatie zitten .

Bart Rooijmans

Uitstekend! Aankoop overigens in de winkel gedaan.

Prima en sympathieke service.
Mooie collectie ook voor kinderen.

Nieuwsbrief oid?

Mark Mestrom

Vorig jaar nieuwe snowboard schoenen en bindingen gekocht. En board laten slijpen en waxen.

Heerlijk relaxed bedrijf in een niche markt voor de snowboarders!

Gee, ga zo door!

Kees

Relaxed

Zichtbaarheid lokatie

Goede snelle service en deskundig personeel. Daarnaast ook een fijne informele sfeer in de winkel.

Relaxte sfeer, snelle service en passen zich goed aan op de klant wanneer de vraag buiten de reguliere werkwijze valt.

Betere sms-communicatie wanneer het product gereed is.

Altijd goed

Goed advies

ga zo door!! :-)

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Duidelijker zijn over retour op de site bij de aankoop. En telefonisch nu niet goed te bereiken.

T de Jong

Top! Super service! Had 2 keer gebeld om vragen te stellen en deze werden heel vriendelijk beantwoord! Tevens kreeg ik een duurdere helm dan ik had besteld omdat die van mij niet meer op voorraad... Top! Super service! Had 2 keer gebeld om vragen te stellen en deze werden heel vriendelijk beantwoord! Tevens kreeg ik een duurdere helm dan ik had besteld omdat die van mij niet meer op voorraad was! Volgend keer weer downtown!

Service ook bij retour
Vriendelijk personeel