peter

Board en bindingen gekocht, in de winkel, prima advies, leuke mensen

persoonlijke benadering, kundig en echt snowboarders

vindbaarheid fysieke lokatie

GOED

GOEDE UITLEG, VRIENDELIJK

NEE

Goede seevie en veel kennis. Vriendelijk en meedenkend personeel.

Ieder product is anders gemaakt en het personeel heeft hier veel kennis over.

N.v.t.

Siliakus

Goed geholpen, goeie service!
Bij aankomst, moest ik wel Ff zoeken waar t psies zat...misschien groter naambord aan de buitenkant

Top!! Goed geholpen in de winkel en snelle service via online aankopen.

Snelle service bij online bestellen, volgende dag netjes verpakt afgeleverd.

In de winkel wellicht twee pinmogelijkheden plaatsen. Ik was er een keer op een drukkere dag en daardoor was het afrekenen een beetje chaotisch.

Sander van den Brakel

Er goed

Maatrabellen

Laurie

Snel en netjes

Snel!

Maattabel toevoegen zodat je beter kan inschatten welke maat je moet bestellen

Ervaring was positief. Je wordt snel geïnformeerd, levering is snel en prijzen zijn vergelijkbaar met andere winkels.

Snelle levering en contact

Graag meer informatie over de maten en fit, zodat je een reeele inschatting kan doen van de maat. De jas die ik besteld heb staat bij het bestellen aangegeven al een S, maar bij ontvangst staat er... Graag meer informatie over de maten en fit, zodat je een reeele inschatting kan doen van de maat. De jas die ik besteld heb staat bij het bestellen aangegeven al een S, maar bij ontvangst staat er op het kaartje S/M. Ik heb de XS al in een andere Store gepast maar die was net te krap en deze jas was overduidelijk een M, terwijl ik gehoopt had op een S, zoals aangegeven op de website.

Goed assortiment en snelle service.

Volgende dag bezorging.

Robbert Riep

Ga hierheen voor al mijn snowboardgear. Kennis van zaken, ruim aanbod, goede service, tijd om te helpen en voor gezelligheid.

Kennis van zaken, toegankelijkheid, service (snelheid en inhoud), compleetheid assortiment

Uitbreiding aantal merken in assortiment, zichtbaarheid en bereikbaarheid locatie.