Uitstekend
klantvriendelijkheid
Shop meer up to date met wat er in de winkel hangt
Heb er meerdere keren wintersport artikelen gekocht en altijd goed geholpen. ook terug geweest voor garantie en wederom perfect geholpen.
De klantvriendelijkheid is perfect
Goede ervaring. Aardig meedenkend personeel
Specialisatie.
Website werkt niet goed op mobiele telefoon.
Super contact, heldere informatie over de producten, en meer! want ze vertellen er graag over! maar laten je ook met rust als je gewoon wat dingen aan het checken bent! TOP winkel
Top Shop! je kan lekker op je gemakje winkelen. en het personeel is altijd op de hoogte van de producten die ze verkopen.
keep up the good work!
Ik heb ik de winkel een snowboardjas gepast en gekocht en ben er erg tevreden mee.
De eigenaar is erg behulpzaam, enthousiast en klantgericht.
N.v.t.
Heb goede informatie gehad, klant vriendelijk..goede service...
Absolute afrader. Als de bestelling niet meteen goed is ben je de pineut. Met afstand mijn slechtste ervaring online ooit. Ik had een bestelling geplaatst waarbij de levertijd 1-2 werkdagen was. Na...
De website werkt?
Regel je zaakjes en stuur geen klanten herhaaldelijk met een kluitje het riet in.
Reactie DownTown.nl:
Hoi Matti,
We zijn met jouw order inderdaad slordig omgegaan. Maar geloof ons dat het niet de normale gang van zaken is. Het is een samenloop van omstandigheden geweest.
Dit mag niet...
Ik heb niks online besteld dus ik kan dat niet beoordelen.
Klantvriendelijk :)
Reactie DownTown.nl:
Hey Mitchel,
Top dat je ons klantvriendelijk vind. Je hebt inderdaad niks online besteld, dus kun je die punten ook niet beoordelen.
Groet,
Jasper
Down Town
Suparrangement
Vriendelijk personeel
Na bestelling van een suparrangement, bevestiging sturen en verdere details erbij vermelden. Dat voorkomt veel over en weer mailen.