Niels

Rondom tevreden

Het handgeschreven kaartje in de schoenendoos waarop me veel plezier werd gewenst met m'n nieuwe schoen is net dat beetje extra wat je een goed gevoel geeft over je aankoop (+ de stickers... Het handgeschreven kaartje in de schoenendoos waarop me veel plezier werd gewenst met m'n nieuwe schoen is net dat beetje extra wat je een goed gevoel geeft over je aankoop (+ de stickers natuurlijk..)

Tino van Hintum

Fijn

Als ik vraag als jullie iets op mijn board willen zetten dat jullie het doen en snel ook nog heel fijn dat jullie ook vaak open zijn

jammer dat jullie griptape er niet af laten halen

vincent

Feit dat je een handgeschreven kaart met dank en veel plezier met je aankoop zegt een ieder meer dan genoeg! TOP zaak! Goeie prijzen en veel keus!

De mobile site is niet optimaal maar dat heeft niemand nog op orde....

Ga gewoon vooral zo door!

anne slegers

Snowboard gekocht

De klantvriendelijkheid en service is super. De producten sluiten goed aan bij de klant.

Wellicht een groter assortiment van (dames) kleding in de winkel. Het is altijd prettig om kleding te passen en te kijken hoe het er echt uit ziet.

Piet van Dijke

Ik ben in contact gekomen met uw bedrijf via mail van iemand en ik ben super tevreden over het verloop en de afwikkeling van de aankoop.

Dat de moeite word genomen om er alles aan te doen om naar oplossingen te zoeken om het juiste product te vinden.

Mart meijs

Zeer goed

Goed advies en zeer klantvriendelijk

Guy

Toppie!

Paypal betaling is mogelijk

Iets sneller versturen

Loïs van Dijk

Als enige in NL een skinny snowboard broek in de collectie. Achteraf is de bestelde maat te klein; moet dus weer terug. Jammer maar prima site en service.

Sonny

Tot nu toe goed