Thijs Arons

In één woord: top! Super betrokken bij de verkoop en erg actief op social media. Bestelling de volgende dag al in huis, echt klasse

-Social media
-klantvriendelijkheid
-kennis
-betrokkenheid
-sfeer

Misschien is het wel een gaaf idee om een soort van testfase/-dag met snowboards in te stellen. Het is en blijft lastig om in de winkel zo'n grote aanschaf op gevoel te doen.

Woes Bakker

Goede informatievoorziening. Behulpzaam winkelpersoneel, die zelf ervaring hebben en ook goedkopere producten durven aan te prijzen.
Wel werd mijn product later geleverd dan gezegd werd....
Wel werd mijn product later geleverd dan gezegd werd. Hierdoor kwam ik in tijdgebrek voor mijn wintersport. Er was aangegeven dat het product echt op de donderdag wel binnen zou zijn. Helaas was dit niet het geval. Omdat wij op zaterdag met wintersport gingen was dit een probleem. Had graag gezien van Downtown dat er dan even gebeld wordt als men weet dat het product een langere verzendtermijn heeft zodat eventuele mogelijkheden besproken konden worden. Nadat er contact vanuit mijn kant was geweest is afgesproken het product niet te versturen en op te halen bij de winkel. Wederom goed geholpen maar men mag dus iets actiever zijn in het klantcontact.

Zie ervaring met bedrijf

Zie ervaring met bedrijf

Joost Brus

Goede service, duidelijke en veel informatie over de producten. een profesionele uitstraling.

Kennis over de producten

ik ben er al een tijdje niet meer geweest, maar vroeger was er weinig voor vrouwen. En als tip weer eens een evenemet organiseren zoals trash the car.

Gerard Horsten

Ik vind het advies perfect, erg klantvriendelijk en geweldige service !

Zeer klantvriendelijk en goed advies !

Probeer de lege rubrieken te deleten. scheelt weer ruimte op de site en vergroot zoekgemak van de klant.

Daniel

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij DownTown. De site is super snel, de customer support is direct beschikbaar en de prijzen zijn het laagst in NL. Levering is asap.

Huub van de Wijdeven

Aantal keren bij jullie binnengelopen in Den-Bosch. Altijd relaxte sfeer en chill personeel. Ze weten waar ze over spreken en kennen hun producten!

Mooie producten, chill personeel en goede productkennis

Veel en veel meer modellen van Janoski. Niet echt eerlijk tegenover jullie want je hebt er al een aantal, ik ben alleen gewoon een janoski-freak!

van Campenhout

Goede ervaring, komen afspraken na en hebben goede acties.

Raoul van Vlijmen

Super service, altijd. en de beste snowboardspecialist in de omgeving.

de site ziet er gelikt uit!

Van Gils

Na goed persoonlijk advies meermaals bij deze zaak geweest en gekocht.

Persoonlijke en vriendelijke service.

Niet

Daan

Er prettige & duidelijke website, snelle levering en ik vind het een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Jullie hebben in 2012 besloten om je te specialiseren in snowboarden. Ik vind dit erg goed, want dan weet ik dat ik bij jullie terecht kan als ik iets zoek voor het snowboarden of vragen heb. Ook... Jullie hebben in 2012 besloten om je te specialiseren in snowboarden. Ik vind dit erg goed, want dan weet ik dat ik bij jullie terecht kan als ik iets zoek voor het snowboarden of vragen heb. Ook heb ik deze website al aan diverse vrienden aangeraden, ook zij vonden het een 'relaxte' en duidelijke website.

Ik heb lang gekeken naar verbeterpunten, maar niks kunnen vinden/bedenken. Een goed teken dus!