Jordy kost

Goede hulp bij het kopen en erg aardig personeel!

Aardig personeel en goede producten

Meer acties en aanbiedingen over de producten

Koen van den Bos

Toen ik voor het eerst bij DownTown naar binnen stapte, viel mij meteen op: wat een gezellige, geordende en nette winkel. Ook jullie webshop ziet er mooi uit (de manier waarop ik bij jullie ben... Toen ik voor het eerst bij DownTown naar binnen stapte, viel mij meteen op: wat een gezellige, geordende en nette winkel. Ook jullie webshop ziet er mooi uit (de manier waarop ik bij jullie ben gekomen). Toen ik een nieuw snowboard nodig had was ik opzoek naar een goede, met een breed assortiment en een winkel in de beurt. Zelf zit ik in denbosch op school, en kwam ik regelmatig voorbij DownTown gelopen. Helaas was mij toen nog nooit opgevallen dat het een snowboardwinkel was (omdat ik ook niet naar een snowboard opzoek was). Samengevat: het is een fijne, mooie, met goede kwaliteit spullen en met aardig personeel. Toch is er iets dat ik zou verbeteren: Op de site heb ik soms dat ik de juiste zoekwoorden intyp, alleen niet het juiste product krijg. P.S. De facebook berichten vind ik leuk om te zien/lezen. Blijf hiermee doorgaan!

Snelle hulp (meteen bindingen op mijn board in een snel tempo). Mooie winkel en mooie site met duidelijke informatie. Ook aardig personeel.

De zoek toepassing op de site iets aanpassen.

Thijs van Gompel

Alweer een paar jaar geleden heb ik een analog vest gekocht bij Down town. Zo'n lekker warme houthakker. Hij is zwart met rood en witte ruiten. De service was voltreffelijk, want eenmaal thuis... Alweer een paar jaar geleden heb ik een analog vest gekocht bij Down town. Zo'n lekker warme houthakker. Hij is zwart met rood en witte ruiten. De service was voltreffelijk, want eenmaal thuis aangekomen ontdenkte ik in de binnenkant van het vest, onderaan bij de sluiting, een vastgestikt label waar in zwart op geel op stond: " Design unlikely futures". Dat heb ik sinds dien steeds meegenomen in mijn werk als illustrator. En nog steeds als ik het vest aan trek, denk ik aan die keer dat ik het gekocht heb. Onvergetelijk. Bedankt!!!

Geluk brengen

Gert-Jan Meulendijks

Ik ben er pas 1x geweest maar de survice is heel er goed. Er word echt tijd genomen om een goed advies te geven. En de mooiste spullen!

heel erg goed advies en weten waar ze over praaten

nog geen slechte dingen mee gemaakt

Kim miljoen

Super goed!

Top dat ze opgestuurd konden worden! Goede service!

Ga zo door!

Sander van overbeeke

Heb eenmaal wat besteld en dat was er niet meer. Maar ik werd snel geholpen en dat was prettig. Goed werk.

Joost Goossen

Een hele goede shop en klantvriendelijk

je wordt uitstekend geholpen bij de aankopen en er wordt ook goed gekeken naar je budget

de webshop is af en toe een beetje onoverzichtelijk

Rik Durlinger

Gewoon in twee woorden: onwijs top! Altijd behulpzaam en meedenken, goed en breed assortiment, top service, snel en betrouwbaar, echte Brabantse gezelligheid in de winkel. Kom er nu al een paar jaar... Gewoon in twee woorden: onwijs top! Altijd behulpzaam en meedenken, goed en breed assortiment, top service, snel en betrouwbaar, echte Brabantse gezelligheid in de winkel. Kom er nu al een paar jaar en zal altijd terug blijven komen!

Altijd heel behulpzaam, vriendelijk en onwijs gezellig. Goede productinformatie, meedenkend, kortom gewoon top service!

nope

paul van belkom

Erg goed fijne winkel om te komen kunt altijd vragen stellen en krijgt altijd antwoord

gezellig om de winkel binnen te lopen hele toffe eigenaar

Hervé Maas

Bijna al mijn snowboard materiaal komt hier vandaan!

- Prettige shop
- Zeer vakkundig advies, zowel online als in de winkel.
- Sterk assortiment

Weinig, de nieuwsbrief sla ik wel eens over. Die valt me minder op.