Sascha van herck

Top service!

Omruilen zonder problemen. De persoonlijke touch is heel tof.

Jolanda

Hele mooie wetsuit gekocht bij downtown, schappelijke prijs en snelle levering.

Goede kwaliteit snelle levering

Wouter Dussenbroek

Goede service, en snelle levertijd!
Ondanks dat ik de verkeerde optie had aangeklikt (afhalen in de winkel) contact met downtown opgenomen en de volgende dag al in huis.

Goede service

Bionda

Top

Nvt

Mike

Snowboard gekocht , super contact vriendelijk en eerlijk ! Top

Heel goed bereikbaar app en mail

jose luis

Great, easy and fast

easy and fast

none

Prima, na een vergissing met een rugzakmodel is dit snel gecorrigeerd. Communicatie hierover (in weekend) verliep erg soepel en direct, heel anders dan bij die megabedrijven waar je gewoon een... Prima, na een vergissing met een rugzakmodel is dit snel gecorrigeerd. Communicatie hierover (in weekend) verliep erg soepel en direct, heel anders dan bij die megabedrijven waar je gewoon een nummertje bent en enkel een callcentermedewerker zonder enige bevoegdheden te spreken krijgt

Goede communicatie

Prima, mooie spullen en vriendelijke mensen

Prijs, parkeren, merken

Afbeeldingen op website niet altijd even duidelijk

Leuk bedrijf met toffe producten

Goes producten en goede service.
Het persoonlijke briefje bij elke bestelling maakt het echt af.

Niks, ga zo door!

Ymke

Ik heb al een nieuw snowboard, -bindingen, -schoenen, wakeboard, -helm, -bindingen gekocht bij Downtown. Erg goede service en zeer vriendelijk personeel. Ze hebben veel kennis en denken met mijn... Ik heb al een nieuw snowboard, -bindingen, -schoenen, wakeboard, -helm, -bindingen gekocht bij Downtown. Erg goede service en zeer vriendelijk personeel. Ze hebben veel kennis en denken met mijn persoonlijke wensen en behoeften mee. Erg fijne winkel én site om mijn snowboardgear te shoppen!

Erg goede, persoonlijke service. Verkoper wist veel te vertellen over mijn product en gaf me twee opties die perfect bij mijn wensen aansloten. Fijne sfeer in de winkel en fijn ‘punten’ systeem.