Mieke

Heel fijn!
Snelle bezorging en er zat een gratis snackje bij.

Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹

Mijn pakketje zat veilig en stevig in elkaar, dan geeft een fijn gevoel voor de volgende bestelling!

Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?

Ik heb dit besteld voor mijn Russische dwerghamster en mijn goudhamster!
Ze hebben nog geen namen dus vandaar zo😬

Sabrina Teugels

Super snelle service, het contact verloopt ook altijd heel vlot en je krijgt kwaliteitsvolle producten en zeer snel geleverd!
Het enige wat wel leuk zou zijn is als er bijvoorbeeld een...
Het enige wat wel leuk zou zijn is als er bijvoorbeeld een kortingscode komt of een extra cadeautje want wij bestellen vaker voor een redelijk bedrag!

Ja zeker

1 hamster en 2 konijnen

Antoinette van Vliet

goed

degoe

Alles was goed en ook snel verzonden.

Ja,helemaal goed.

Hamsters

Goed en vriendelijk geholpen bij het afhaalcentrum.

Nvt

Cavia

Simone Oerlemans

Het was netjes ingepakt.

Knaagdieren ..... Ratten.

Nathalie Petit

Producten makkelijk te vinden, veel variaties, top!

Was goed ingepakt!

2 cavia's en een hamster

Hoewel be bestelling goed ging, was ik niet blij met de leverde producten. Een product kwam niet overeen met de beschrijving en foto

Maarten/Tyscha

Knaagdier hamster