Mike Versteeg

Top

Koen Altena

Onze eerste ervaring met Drempelhulpen.com is positief

goede website, snelle verwerking van de bestelling

Reactie Drempelhulpen.com:

Wat fijn om te horen. Dank voor uw review en heel veel gebruikersgemak gewenst.

Zeer snelle reactie op mijn gestuurde mail dat Post.nl de drempelhulp niet had afgeleverd. Na nogmaals overleg hebben ze een nieuwe drempelhulp toegezonden. Zeer netjes en correcte afhandeling.

Snele reactie via de mail. Nette afhandeling van iets waar zij geen schuld aan hebben.

Reactie Drempelhulpen.com:

Dank voor uw beoordeling. Wanneer je een drempelhulp besteld is dat in de meeste gevallen uit een bepaalde noodzaak, je hebt de drempelhulp dan het liefst zo snel mogelijk in huis. Wij doen er alles... Dank voor uw beoordeling. Wanneer je een drempelhulp besteld is dat in de meeste gevallen uit een bepaalde noodzaak, je hebt de drempelhulp dan het liefst zo snel mogelijk in huis. Wij doen er alles aan om een drempelhulp zo snel mogelijk bij onze klanten te laten afleveren. Bestellingen voor 14.00 uur geplaats worden nog dezelfde dag verzonden. Echter werken wij met PostNL en hebben de daadwerkelijke aflevering niet zelf in de hand. Wanneer er dan iets mis gaat met de bezorging dan verzenden we het pakket graag nogmaals zodat u uw pakket zo spoedig mogelijk ontvangt.
Nogmaals dank voor uw beoordeling en we wensen u heel veel gebruikersgemak.

Stairmobil Nederland

snelle levering, jammer genoeg geen korting i.v.m. doorverkoop aan klanten. Misschien toch mogelijk bij bijv. 3 stuks?

ruim assortiment

Carl Bergisch

Zeer prettig

Meedenken

Wilfred Metselaar

Makkelijk het juiste product kunnen vinden. Levering was op tijd.

Ruim assortiment en een duidelijke website. Redelijke prijzen.

Positief

Heel makkelijk om een drempelhulp te ruilen. Omdat we dichtbij woonden konden we ernaar toe rijden en drempelhulp wisselen voor een iets lager versie.

W. M. van der Bij

Precies wat ik nodig had aan drempelhulpen

prijs

Miep Wilbers

De goederen zijn perfect en optijd geleverd. Ze voldoen goed voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn.

Zoals boven beschreven.

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de drempelhulpen goed voldoen. Wij wensen u veel gebruikers gemak.

Fokke de Jong

Geen negatieve punten. Alles was perfect. Bestelling eenvoudig. Duidelijke uitleg over product en meting. Vlotte levering. Perfect product. Ben zeer tevreden.

Uitleg. Meetmethode. Levering. Product.

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag wens ik u heel veel gebruikersgemak.