M. Penning / de Mauritshof

snel, ondanks dat ik een verkeerde postcode heeft ingevuld, is de bestelling toch op tijd binnen gekomen

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u uw bestelling heeft ontvangen. Wij wensen u veel gebruikersgemak.

Snel en goed

zb

Joke Noordam

Het pakje is wat eerder bezorgd dan het werd aangegeven 👍

Jammer dat de drempel hulpen ongelijk op de grond liggen, ik heb gebeld of het omgeruild kan worden, helaas niets meer gehoord van Amazon, minpuntje.

Beste mevrouw Noordam,
Beste mevrouw Noordam,
Wat vervelend dat u drempelhulpen heeft die ongelijk op de grond liggen. Wanneer deze bij ons zijn aangeschaft mag u ze uiteraard ruilen. Wij helpen u ook graag bij het vinden van een passende oplossing.
Alleen in dit geval geeft u aan dat u heeft gebeld en niets meer heeft gehoord van Amazon. Wij zijn echter een bedrijf welke niet levert via Amazon. Dus uw verzoek tot omruilen is ook niet bij ons terecht gekomen.
Wilt u bij ons aangeschafte drempelhulpen retoureneren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Norbert De Jong

Erg goed en snelle levering

Praktisch en goede kwaliteit

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw review. Vaak wordt er pas gekeken naar een drempeloplossing wanneer er zich een toegankelijkheidsprobleem voordoet. Door snel te leveren kan de toegankelijkheid snel worden... Hartelijk dank voor uw review. Vaak wordt er pas gekeken naar een drempeloplossing wanneer er zich een toegankelijkheidsprobleem voordoet. Door snel te leveren kan de toegankelijkheid snel worden vergroot.

Hans Nordbeck

100% positieve ervaring

Goede website, goed persoonlijk advies, snelle levering en goed product

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u het ervaart als een positieve ervaring. Een drempelhulp kopen is iets wat je niet iedere dag doet. Wij streven er daarom naar om het onze... Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u het ervaart als een positieve ervaring. Een drempelhulp kopen is iets wat je niet iedere dag doet. Wij streven er daarom naar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Geert .H

Zeer goed

Snelle levering , goede kwalitijd.

Ik ben zo ontzettend blij met de drempel die drempelhulpen gemaakt hebben.

Je geeft zelf je maat van jouw schuur aan (alles kan op maat!) en mijn bakfiets rijdt super lekker naar binnen. Ben een ontzettende blije klant! dankjewel

Hallo Bianca,
Wat fijn dat je zo met de bakfiets naar binnen kan. Wat een klein stukje drempelhulp al niet kan doen voor een prettigere ingang met de fiets en schuur ;-)

Bianca

Super fijn

snel - accuraat - op maat

Reactie Drempelhulpen.com:

Hartelijk dank voor uw review.
Altijd fijn om blije klanten te horen. We streven dan ook naar een snelle, goede levering en daarbij meteen goede klantenservice.

Ingrid Horster

Snelle service

Duidelijke website

Beste Ingrid,
Bedankt voor je review.
Blij dat we je hebben kunnen helpen met het leveren van de juiste maat drempelhulp.

Ping Tan

Extremely pleasant

Very professional & speedy. Received the sample which really helps

Reactie Drempelhulpen.com:

Thank you for your review. Glad we could help you by sending the sample pieces to you.