Sinds ik dit gebruik slaap ik eindelijk goed door. Ik word helder en uitgerust wakker en heb overdag energie. Gisteren Max meldpunt op t.v. gezien ik vond dit een zeer eenzijdige negatieve...Sinds ik dit gebruik slaap ik eindelijk goed door. Ik word helder en uitgerust wakker en heb overdag energie. Gisteren Max meldpunt op t.v. gezien ik vond dit een zeer eenzijdige negatieve benadering. Helaas kwam de woordvoerder van droomsap niet goed uit zijn woorden. Droomsap vind ik wel behoorlijk aan de prijs!
SCHUILING
Eindelijk weer normaal kunnen slapen. Normaal als ik wakker werd,kon ik niet meer in slaap komen. Maar met een lepeltje droomsap,val ik zo weer in slaap.Echt een aanrader.
Carola
Geeft een averechts effect bij mijn dochter, de nachten waren nog hysterischer na het nemen van dromensap. Ben er heel snel weer mee gestopt, echt zonde van het geld.
Janny Pikaart
Produkt werkt goed, alleen bang voor verslaving
Geke Hoentjen
Ik slaap nu eerder en beter
Vincent Gerdsen
Prima product om te gebruiken om goed te slapen.
Astrid
Super na van alles te hebben geprobeerd eindelijk iets wat werkt. Van thc werd ik erg suf hier dus niet van.
Yvonne
Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen (...Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen ( hoe suf wordt je daar wel niet van??) en ben erg blij met dit middel. Alle simpele middelen hielpen nooit en aan slaappillen waag ik me niet ( is huisarts ook geen fan van.) De service is ook uitstekend dus ik blijf dit gebruiken.
S.Schaap
45 jaar in de zorg gewerkt met onregelmatige diensten, weinig slaap. Nu dankzij droomsap eindelijk een goede nachtrust. Vanavond bij het programma Meldpunt een tenenkrommend item over het...45 jaar in de zorg gewerkt met onregelmatige diensten, weinig slaap. Nu dankzij droomsap eindelijk een goede nachtrust. Vanavond bij het programma Meldpunt een tenenkrommend item over het nadeel van gebruik droomsap. Notabene een apotheker die de meest verslavende slaaptroep geeft aan patienten. Wat een hypocrisie....