Sandra

Ik neem dit al een lange tijs 's avonds in en het werkt echt. Ik probeer het soms even niet maar merk echt verschil. Als enige moet ik eerlijk melden dat ik wel wat duf wakker wordt en dit overdag... Ik neem dit al een lange tijs 's avonds in en het werkt echt. Ik probeer het soms even niet maar merk echt verschil. Als enige moet ik eerlijk melden dat ik wel wat duf wakker wordt en dit overdag ook merk. Dat vind ik het enige nadeel.

Marian Geraedts

Ik kan nu elke nacht heerlijk doorslapen

Dicky Verwoert

Het helpt mij goed om een nacht door te slapen

Meryam Van der Staak

Het helpt erg goed. Ik slaap lekker door

Co De rood

Prima. Lijkt goed te werken. Het lijkt alsof elke batch iets anders maakt maar, lijkt elke keer wel zijn werk te doen

Sharissa Mallens

Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit... Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit gevoeld. Echt een aanrader!

Mieke Van der Heijden

Ik betwijfel of dit product wel echt werkt. Ik heb het gevoel dat het een placeboeffect is.